Zlatiborac novi sponzor Olimpijskog komiteta Srbije! (FOTO)

Na svečanoj ceremoniji ugovor su potpisali Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Dušan Knežević, generalni direktor kompanije Zlatiborac

  • 2

Olimpijski komitet Srbije i kompanija Zlatiborac postpisali su u hotelu "Hajat" Ugovor o sponzorstvu koje će podržati naše najbolje sportiste na predstojećim Olimpijskim igrama 2016. godine u Brazilu.

Na svečanoj ceremoniji ugovor su potpisali Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Dušan Knežević, generalni direktor kompanije Zlatiborac.

Naš proslavljeni sportista zahvalio se ljudima iz Zlatiborca što su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje.

- Zahvaljujem se ljudima iz kompanije Zlatiborac. Oni su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje. Naš sponzorski pul "Mi smo tim Rio 2016" jači je za još jednog partnera koji prepoznaje značaj sporta u Srbiji. Olimpijci naše zemlje već uveliko treniraju i pripremaju se za naredne Olimpijske igre. I sam kao bivši sportista znam koliko je bitna zdrava ishrana - rekao je Divac.

Knežević je istakao da je ponosan što je kompanija Zlatiborac, kao društveno odgovorna firma, stala uz rame onima koji pomažu pripreme srpskih sportista za Igre u Riju 2016. godine.

- Danas smo iskreno ponosni što postajemo partner Olimpijskog komiteta. Zlatiborac kao društveno odgovorna kompanija ima za cilj i davanje doprinosa u svim oblastima društvenog života. Hrana daje snagu, a snaga rezultate, to je naš motiv i vera da ćemo snagom našeg brenda podstaći energiju i uliti snagu našem olimpijskom timu u ostvarenju vrhunskih rezultata i osvajanju medalja - naveo je Knežević.

Zlatiborac će u naredne tri godine pratiti naše olimpijce.

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru održaće se od 5. do 21. avgusta 2016. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    23. april 2014 | 13:02

    Zlatibore, siri svoje grane, i prihvati - novoizabrane!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA