I zbog ovoga su kraljevski klub! Sjajna koreografija navijača Reala! (VIDEO)

Pristalice madridskog kluba shvatile su kada je najpotrebnije da pruže svu moguću podršku svojim miljenicima i to učinile na fantastičan način

  • 8

Fudbaleri Reala iz Madrida dobili su težak zadatak da u polufinalu Lige šampiona pokušaju da izbace aktuelnog prvaka Evrope Bajern iz Minhena, a prvi meč na svom terenu su uspeli da dobiju. Naravno, za ovaj poduhvat im je bila i biće potrebna podrška navijača, koji izgleda da su prepoznali važnost ovog trenutka.

Nekoliko hiljada fanova "kraljevskog kluba" se prvo okupilo na ulicama glasnog grada Španije dok je autobus sa pulenima Karla Anćelotija išao ka "Santjago Bernabeu" na možda najvažniji duel sezone.

A kao da ovo nije bilo dovoljno, pa su pristalice "los blankosa" i na samom stadionu priredile fantastičnu koreografiju, pošto su prosto obojili dom fudbalera Reala u belo-ljubičastu boju, a na jednoj tribini je istaknuta velika zastava sa likovima igrača iznad koje je bio transparent na kome je pisalo "Kraljevi Evrope".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    23. april 2014 | 22:56

    ako je ovo sjajno kakve su koreografije delija i grobara ?

  • Sima kosmos

    23. april 2014 | 23:08

    Ne znam samo sta je tu sjajno?Delije prave bolje koreografije protiv donjeg srema,ali niko nikad ne pise o tome u Srbiji a kamoli neko u evropi,a kad ispadne neki incident bruji na sve strane sami sebe ne postujemo.Nama su uvek drugi bili preci od sebe samih.Bruka!

  • Delija

    23. april 2014 | 23:06

    Koreografija je smesna....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA