Legendarni golman novi predsednik Vaterpolo saveza Srbije!

Posle nešto više od pet meseci jedan od najtrofejnijih saveza u Srbiji dobio je svog prvog čoveka

  • 6

Legendarni golman reprezentacije Jugoslavije Milorad Krivokapić izabran je za novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije.

Krivokapić je na sednici skupštine, koja je održana u hotelu M, dobio 22 glasa, dok je njegov protivkandidat Viktor Jelenić dobio 11. Nekadašnji proslavljeni golman će dužnost prvog čoveka VSS obavljati naredne četiri godine.

Podsetimo da je ova funkcija bila upražnjena od sredine novembra kada je ostavku na tu poziciju podneo dotadašnji prvi čovek VSS Zoran Babić.

Krivokapić je rođen 8. januara 1956. godine. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je tri medalje, zlatnu na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1988, srebrnu četiri godine ranije u Moskvi, kao i zlato na Svetskom prvenstvu u Madridu 1986. Godinu dana ranije Međunarodna plivačka federacije proglasila ga je za najboljeg golmana na svetu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    24. april 2014 | 18:45

    Milorad Krivokapić, legendarni vaterpolista Partizana, slavni golman naše reprezentacije i po mnogima najbolji na svetu svih vremena, rođen je 8. januara 1956. Je li ne smete da napišete da je bio golman najboljeg vaterpolo kluba na svetu. Partizana.

  • andrej

    24. april 2014 | 21:59

    Posle lopova,najbolji preuzima...Krivokapicu,svaka cast!!!!!!!

  • Boban

    28. april 2014 | 13:37

    Majstore čestitam od sveg srca.Uveran sam i siguran da kakav si bio golman a bio si i ostao najjbolji da ćeš takav biti i kao prvi čovek najjuspešnijeg sporta u državi.Veliki pozdrav od Vesne i Bobana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA