Oni će na Derbiju biti pod budnim okom skauta iz cele Evrope!

Nekolicina igrača iz oba tima biće pod lupom emisara iz mnogih evropskih timova, a najviše njih će gledati i analizirati igru Darka Lazovića

  • 0

Večiti derbi je prilika za fudbalere i Crvene zvezde i Partizana da se pokažu pred menadžerima i agentima mnogih velikih evropskih klubova koji će sa pažnjom pratiti i beležiti svaki njihov potez na terenu. Ogroman broj timova sa "starog kontinenta" poslao je svoje emisare sa prisustvuju meču stadionu u Humskoj i pronađu neki novi biser u srpskom fudbalu.

Kako saznaju Novosti, sa najvećom pažnjom biće praćena igra Darka Lazovića za koga se očekuje da na leto napusti crveno-bele i ovo će mu biti jedna od poslednjih prilika da se pokaže pred odlazak u inostranstvo. Skauti Zenita, Dnjepra, Lila i nekolicine belgijskih klubova sigurno će u tefter upisati sve što su mogli da vide od potencijalnog reprezentativca Srbije.

Pored Lazovića i nekoliko njegovih saigrača naćiće se pod prismotrom evropskih agenata, tako se očekuje da na stadionu Partizana budu prisutni u izaslanici Seltika zbog Nejca Pečnika, Bobana Bajkovića će pratiti agent iz Evijana, a biće i onih kojima će se u fokusu naći Dragan Mrđa.

Što se tiče fudbalera u crno-belim dresovima najviše pogleda uprtih u sebe imaće mladi i perspektivni vezisti Andrija Živković koga još od ranije prati Benfika, kao i Danilo Pantić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA