Rat ga je usporio u trčanju, ali je Miroslava (56) ljubav prema atletici vratila na stazu!

Ovaj gospodin iz Republike Srpske trči svoj treći polumaraton* Kao mlad je trenirao atletiku, ali su ga nezgodna vremena odvojila od trčanja

  • 1

Pojavljivanje Miroslava Vranješa na Beogradskom maratonu samo je još jedan u nizu dokaza da ljubav prema trčanju ne poznaje granice, ali ni godine.

Ovaj 56-godišnjak prevalio je jutros dugačak put iz Prijedora (Republika Srpska) kako bi istrčao svoj treći polumaraton.

- Prvi polumaraton sam istrčao prošle godine na Tari, a u Beogradu mi je prvi - u dahu govori Miroslav, dok sat polako odbrojava početak trke.

Na prvi pogled činilo se da Miroslav ima tremu, ali...

- Ma kakva trema. Problem je sto trčim pod injekcijama, ali uspeću - samouvereno je istakao Miroslav i krupnim korakom krenuo u misiju zvanu polumaraton.

Odgovor na to zašto trčanje u ovim godinama, dala nam je njegova ćerka koja je sa strane ulivala dozu samopouzdanja ocu.

- Kao mlađi trenirao je atletiku, ali je potom usledila pauza. Nedugo zatim došao je rat i sva ta situacija posle. Sada se vratio i verujem u njegov uspeh - reči su najvernijeg navijača ovog polumaratonca iz Prijedora, njegove cerke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA