Kako je Zvezdin tragičar Mijailović pesmom preboleo derbi (VIDEO)

Levi bek crveno-belih na zanimljiv način otpevao pesmu ''Zaboravljeni'', a video se pojavio samo dan posle Večitog derbija u kojem je promašio penal

  • 14

Možda nije majstor u šutiranju penala, ali kako je krenuo, levi bek Crvene zvezde Nikola Mijailović bi vrlo brzo mogao da se lati pevačke karijere. Posle pesme ''Nirvana'' od Jelene Rozge, popularni Džoni je u kućnoj varijanti otpevao i stari hit ''Zaboravljeni''.

Pošto nije imao adekvatnu opremu, Mijailović se poslužio telefonom s kojeg je dobijao melodiju i reči, dok je mikrofon glumila prazna boca ''švepsa''.

Podsetimo, levi bek Zvezde je u derbiju promašio penal, te je dan posle susreta svu krivicu preuzeo na sebe. Mđutim, napomenuo je i to da će ponovo šutirati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg-Serb

    28. april 2014 | 13:29

    3 penala hocu ja,necu 1 necu 2....

  • bbrs

    28. april 2014 | 13:31

    Cobane, umesto sto pevas VEZBAJ PENALE !!!

  • Gile

    28. april 2014 | 14:32

    Slusaj Dzoni, ti očigledno ne maris što mi crkosmo tolike godine bez titule i sto smo svake druge nedjelje po 20000 na Marakani. Daj stav da ces opet da sutiras u najmanju ruku je nepošten prema nama, koji smo ko u koroti posle subote. Logičnije bi bilo da ne prilaziš penaltiku, nego da radiš posao koji najbolje znaš, a da Milijaš, koji ima najbolji i najprecizniji šut to radi. A junačenje i pametovanje ostavi za posle utakmice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA