Ovo je pobeda, pobeda za Nemanju! (FOTO) (VIDEO)

Na oproštaju Nemanje Vidića od Old Traforda, Mančester junajted je savladao Hal rezultatom 3:1

  • 5

Duel između Mančester junajteda i Hala, Nemanja Vidić će pamtiti do kraja svog života. To je bila njegova poslednja utakmica u dresu crvenih đavola na Old Trafordu.

Od igrača je na poklon dobio pobedu, jer je Junajted slavio rezultatom 3:1, golovima mladog Vilsona i Van Persija, dok je jedini pogodak za goste postigao Frajet.

Od legende Mančestera, Bobija Čarltona je dobio priznanje u ime kluba, a od navijača atmosferu koju nikada neće zaboraviti.

Vidić je u igru ušao u 22. minutu, kada je zamenio povređenog Fila Džonsa, a ceo stadion je ustao i skandirao njegovo ime. Kako bi upriličio ovaj Vidićev oproštaj, u 70. minutu u igru je ušao i menadžer Junajteda, Rajan Gigs.

Navijači tima sa Old Traforda sigurno neće zaboraviti legendu ovog kluba, koja je za osam godina koje je proveo na "Teatru snova" osvojio pet titula šampiona, tri Liga Kupa, jednu Ligu šampiona i jedno Svetsko klupsko prvenstvo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baXter

    6. maj 2014 | 23:05

    "Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на 'Маракани'. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио... Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, било је да после поготка против црно-белих отрчим на северну трибину и - не вратим се на терен. Али, да поновим, Звезда је сан, а Манчестер је доказивање, професионализам..."

  • Slave

    7. maj 2014 | 08:15

    partizanovac sam ali kapa dole ovom momku i kao igracu i covjeku.Svaka cast nemanja i neka te sreca prati za ubuduce u zivotu.

  • Medak

    7. maj 2014 | 12:16

    TI SI NAS KAPITEEEEN NEMANJAAAAA, NEMANJAAAAA! Kapa dole velikom igracu i jos vecem coveku, sve najbolje od srca u daljem zivotu i karijeri! MARAKANA TE CEKA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA