Ovako su Vidića dočekali i ispratili navijači sa Old Traforda! (VIDEO)

Na poslednjem meču u dresu crvenih-đavola na domaćem terenu publika je Vidića ovacijama pozdravila prilikom ulaska u igru u 24. minutu, kao i po završetku meča

  • 3

Završeno je jedno veliko poglavlje u fudbalskoj karijeri Nemanje Vidića. Kapiten Mančester junajteda se na utakmici protiv Hala oprostio od "Old Traforda".

Cela utakmica je protekla u znaku oproštaja Srbina, a njegov ulazak na teren pozdravio je ceo stadion ovacijama i pesmom koja je posvećena dugogodišnjem ljubimcu navijača crvenih đavola.

Na kraju utakmice, Vidić i Rajan Gigs održali su emotivan govor, kojim se beskompromisni defanzivac oprostio od "Teatra snova".

- Teško mi je da pričam, ali.. Najpre bih želeo da zahvalim igračima, menadžerima i svim trenerima, kao i ljudima koji su radili sa mnom u Sportskom centru Karington. A posebno vama – navijačima. Bili ste fantastični prema meni svih ovih godina, hvala vam iz dubine duše - rekao je Vidić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA