Safet Sušić: Đoković je ovim potezom kupio Bosnu!

Cela zemlja će ubuduće navijati za njega. U jednom teniskom klubu u Sarajevu nema slika ni Feredera, ni Nadala, samo Novakove, kaže selektor reprezentacije BiH

  • 28

NOVAK HRABRO SRCE! Sva podrška Novaka Đokovića tokom turnira u Rimu i energija usmerena na Srbiju i Bosnu, izazvala je veliku reakciju kod istočnih komšija.

Novaku, koji je ličnom donacijom od 500.000 dolara i preko sopstvene fondacije sa 100.000 pomogao regionu, a srpskom teniseru se lično zahvalio selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić.

- Novak je veliki čovek i ljudska gromada. Nisam iznenađen, jer znam o kakvom se sportisti radi, ali oni koji ga ne poznaju dirnuti su u srce. Cela BiH priča o ovom potezu koji mogu da povuku samo veliki ljudi ogromnog srca. Novak bi trebalo da bude uzor mnogima.

U SARAJEVU SAMO SLIKE NOVAKA

Selektor reprezentacije koja će za manje od mesec dana početi učešće na svom prvom Svetskom prvenstvu otkrio je kako izgleda jedan teniski klub u Sarajevu.

- U tom klubu postoje samo slike Novaka. Nema ni Nadala, Federera, Marija, već samo ima mesta za Đokovića.

- Kad Novak igra važne mečeve ovde ima dosta navijača, a mogu misliti kakva je atmosfera zavladala tu (u Beogradu prim.aut) kad je Đoković posle pobede poslao poruku celom svetu o tragediji koja je zadesila naše dve zemlje. Ovim potezom je kupio celu Bosnu. Cela zemlja će navijati za njega - rekao je Sušić naglašavajući da će navijati za Novaka svim srcem u Parizu i Londonu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    20. maj 2014 | 12:04

    bravo legendo cim pobedimo ovu poplavu svim srcem smo uz tebe i reprezentaciju Bosne na svetskom prvenstvu

  • JA

    20. maj 2014 | 11:55

    NOVAK HRABRO SRCE! Sva podrška Novaka Đokovića tokom turnira u Rimu i energija usmerena na Srbiju i Bosnu, izazvala je veliku reakciju kod istočnih komšija... Da sam juce umro, ne bih znao da je Bosna ISTOCNO od Srbije...

  • Leki

    20. maj 2014 | 10:39

    Safete care tako je i dosta je bilo mrznje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA