Vujošević: Filip Čović je najbolje što ta familija ima, nemojte ga vređati!

- Kako utakmica sa FMP dolazi, posle meča sa Crvenom zvezdom u Železniku, i određenih dešavanja koje predstavljaju šarm toga terena, a što nije prvi put kada se igra u tom divnom mestu, zamolio bih našu publiku da sutrašnjoj utakmici pristupe bez revanšizma, gospodski i na taj način pokažu razliku - rekao je Vujošević

  • 14

Posle pobede nad Crvenom zvezdom, košarkaše Partizana očekuje duel sa FMP-om u okviru 13. kola Košarkaške Superlige Srbije. Utakmica između crno i crveno-belih obeležena je incidentima.

Navijači Zvezde su bakljama gađali košarkaše Partizana, hteli su da prekinu konferenciju za medije protivničkog trenera Duška Vujoševića, a kasnije su se i gađali bakljama sa navijačima kluba iz Humske i napali Sašu Pavlovića. Vujošević pred meč sa FMP-om poziva publiku da ne vređaju plejmejkera gostiju Filipa Čovića, sina Zvezdinog čelnika Nebojše.

- Kako utakmica sa FMP dolazi, posle meča sa Crvenom zvezdom u Železniku, i određenih dešavanja koje predstavljaju šarm toga terena, a što nije prvi put kada se igra u tom divnom mestu, zamolio bih našu publiku da sutrašnjoj utakmici pristupe bez revanšizma, gospodski i na taj način pokažu razliku.

- Najlakše je iz publike ili kao deo publike u terenu, kojoj tu sigurno nije mesto, biti agresivan prema igračima gostujućeg tima. I takođe, iskreno bih zamolio navijače Partizana da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića, jer on je pravi sportista i gospodin, i najbolje što ta familija ima - rekao je Vujošević i dodao:

- Jučerašnjom veoma vrednom pobedom nad Crvenom zvezdom ekipa je pokazala jednu izvanrednu reakciju i želimo da taj dobar momenat u našoj igri produžimo i dalje. Da na jedan dobar i kvalitetan nivo forme utičemo i kroz dobre rezultate za sve ono što nas čeka pred početak samog plej-ofa.

- FMP ima dobar tim, kombinacija igrača koji imaju iskustvo igranja u klubovima u okviru košarkaške lige Srbije i nešto mlađih koji imaju određeni potencijal. Oni su taj svoj nivo dobrih igara prikazali u regularnom delu takmičenja u KLS, gde su bili prvi, i naravno kroz ove utakmice u samoj Superligi - rekao je iskusni stručnja, a zatim se osvrnuo na samu završnicu Superlige:

- Sama završnica Superlige postaje vrlo interesantna uprvo zbog toga što se u toj borbi za treću i četvrtu poziciju, i za peto mesto, kroz ove rezultate pre svega jučerašnjih utakmica, stvari po malo komplikuju a to je vrlo intersantno za ljude koji prate košarku i gledaju Superligu. Utakmica sa Radničkim, koju je FMP dobio, je dovoljno dobro upozorenje da ni jednog trenutka ne sme da bude opuštanja u mečevima protiv ekipa koje su objektivno slabijeg kvaliteta od nas. A mi imamo i iskustvo iz prve utakmice koju smo na težak način dobili u Železniku -zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    1. jun 2014 | 16:45

    Strasno ! Raspiruje mrznju...uzas od coveka !

  • Marko

    1. jun 2014 | 16:32

    Da se ja pitam ja bi ovde proterao!Zatupljena raso!Pa ti ces da nam kazes sta valja u ovoj zemlji a sta je Andric provukao kroz redove!Covece treniraj,cuti,ne pali fitilje,kratki su!

  • pixi10

    1. jun 2014 | 15:26

    Zaustavi ga drzavo dok jos ima nade da se ne poubijamo medjusobno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA