PEŠIĆ: Baš je kul što su Nemci u majicama s mojim likom

Trener košarkaša Bajerna kaže da iskusni Bastijan Švajnštajger čak dolazi na njegove treninge i da je u prošlosti naručio dres Marka Jarića

  • 3

Svetislav Pešić je veliki motivator, i po tome je kao temperamentni trener preoznatljiv. To su prepoznali i fudbaleri nemačkog šampiona, minhenskog Bajerna, što je pre svih dokazao u iskusni reprezentativac "pancera" Bastijan Švajnštajger, ponevši na Mundijal majicu sa likom nekadašnjeg selektora Jugoslavije.

- Ovde u Nemačkoj svi nose majice sa mojim likom, misle da ću im ja tako pokazati put do šampionske krune na Mundijalu - rekao je trener košarkaša Bajerna "Blicu".

Popularni Kari Pešić ne krije da mu prija što fudbaler Bajerna ukazuje poverenje na taj način.

- To su njegovi biseri, nisam znao dok mi ovi moji iz kluba nisu to pokazali. Posle čujem da su u avioni svi skinuli odela i obukli te majice. Prija mi to, što bi mladi rekli, baš je kul.

- Sa Švajnštajgerom se u Minhenu viđam svaki dan, svi fudbaleri Bajerna dolaze na naše utakmice, ali Švajnštajger dolazi i na treninge, pred svaku utakmicu nas motiviše, on je veliki zaljubljenik u košarku. Sećam se kada je Marko Jarić igrao u NBA ligi, naručio je od mog sina Jarićev dres - otkrio je Svetislav Pešić, i poručio da će na Mundijalu navijati za Nemačku, pa tek onda "ove naše, Bosnu i Hrvatsku".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    10. jun 2014 | 08:18

    Dragi Keri,i skromnost se - meri...

  • Kari grobaru

    10. jun 2014 | 13:46

    Pazi lika, nemoze Srpsku titulu da osvoji sa svim parama parking servisa a prica o svetskoj jos u fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA