Zabrana igranja onome ko je počeo tuču u Pioniru! (FOTO)

U propozicije takmičenja odavno više niko ne veruje. Sve zavisi od sumnjivog autoriteta direktora Lige Dragana Gogića

  • 31

Sevaće kazne. Ukoliko bude suprotno, biće to još jedan minus direktora KLS Dragana Gogića.

Dakle, propozicije kažu sledeće.

- Ukoliko dođe do međusobnog obračuna i trenera (tuča), vinovnik incidenta se automatski kažnjava zabranom igranja i obavljanja funkcije od najmanje 1 utakmice i novčanom kaznom u visini od najmanje 1.000 bodova!

- Ostali učesnici u tuči od najmanje 500 bodova.

- Isključeni igrači zbog ulaska u teren u slučaju tuče koji ni na jedan drugi način ne učestvuju u tuči kazniće se sa 200 bodova.

Prema ovome, jasno je da je sukob Nikole Milutinova i Demarkusa Nelsona započeo opšti metež na terenu (što možete videti ovde), pa će biti zanimljivo koga će okarakterisati kao krivca. Da li će jedan od pomenutih propustiti naredni meč finala, ili možda obojica?

Naravno, za očekivati je da će dodatne kazne zavisi od izveštaja delegata i sudija, a ako se Tv snima bude koristio kao izvor informacija, nije nemoguće i zabrana prisustva gledalaca na nekom od narednih mečeva.

Šta se desiti, zna samo direktor Gogić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gorgeous

    15. jun 2014 | 10:35

    Znači, Nelson NE IGRA s obzirom da je on ZAPOČEO citavo sra.... aj sad da vidim ko ima onu stvar da ga kazni. Novinari ajmo malo hrabrosti I objektivnosti pa da procitamo jedan normalan nezavistan komentar svega sto se desava

  • Šole

    15. jun 2014 | 10:17

    Samo vi dovodite crnce i ostale strance i bice jos tuca. Sta njih briga sto nam upropastise kosarku. Pokupe pare i ajd' dalje

  • parter b

    15. jun 2014 | 11:20

    Stoka od trenera i coveka naviknuta da godinama seje strah sudijama i delegatima , naviknuta na gepekovanje , stipanje sudija , udaranje , mahanje rukama , neumesne gestikulacije , kolutanje ocima , psovanje i vredjanje najprizemnije moguce , ulazenje u sudijske svlacionice na poluvremenu , "regularne" trojke iz auta , pomoc vlasti i jakih sponzora . Bolesnik napaceni ne moze da kao COVEK podnese poraz , psihicki mutant , koji samo kuka i trazi novac za svoj dzep , danas jos jednom pokazuje svoje pravo lice i kukavicluk koji ga krasi . Nisu igraci krivi , nije kriv ni ovaj Milutinov kojim obrisase parket , on je taj koji seje tu mrznju i netrpeljivost , koji koristi svaku priliku i obracanje medijima da prezentuje svima koliko je oboleo . Zaustavite bolesnika , sprecita ga da zavrsi i okonca svoj naum i dokrajci ovo malo od Srpskog sporta sto je ostalo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA