SAZNAJEMO! Partizan odustaje od finala plej - ofa?!

Kako Telegraf saznaje, crno - beli su održali sastanak u nedelju uveče na kome su razgovarali o odustajanju od daljeg takmičenja u finalu. Konačna odluka biće doneta u ponedeljak posle podne, nekoliko sati pre drugog meča finala

Srpska košarka tone sve niže i pitanje je da li može dublje od ovoga? Postoji velika verovatnoća da se ovogodišnje prvenstvo Srbije uopšte ne završi na regularan način!

Kako Telegraf saznaje, čelnici KK Partizan ozbiljno razmišljaju da odustanu od igranja finalne serije plej -ofa, odnosno da se ekipa ne pojavi u ponedeljak uvele u Pionir na drugom meču finala!

Oni su ogorčenu svim dešavanjima u našoj košarci ove sezone, a skandal u prvom meču finala i kazne direktora lige dodatno su podgrejale njihova razmišljanja da odustanu od finalne serije!

I sam trener crno - belih Duško Vujošević je vrlo otvoreno rekao na konferenciji da neće dozvoliti da se Partizan urušava, kao i da tenzije stvarju navijači Zvezde na rukovodećim mestima u društvu ove zemlje.

- Ja neću da pustim da se to tek tako dešava. Zamislite Partizan bez para i bez mene? Onda će Zvezda biti velika. Ako neko hoće takvu titulu, nećemo je priznati, a i ne treba nam takva- vrlo jasno je poručio Vujošević na konferenciji posle meča.

Partizan je ogorčen kaznama koje je dobio jer neće moći da igra pred svojom publikom do kraja finala, a uz to ostao je bez dvojice igrača pred drugi meč u ponedeljak u kojem je Zvezda domaćin pred punim tribinama.

Zato su u nedelju veče održali sastanak u klubu sa razmišljanjima da se uopšte ne pojave u Pioniru na drugom meču i da ne igraju ovu seriju. Posle dugog razgovora ostalo je da se u ponedeljak u 12 sati održi novi sastanak na kome će doneti definitivnu odluku.

Takođe, prema nekim informacijama crno - beli imaju podršku jednog dela navijača da svoju odluku o napuštanju takmičenja sprovedu u delo.

Da li će se ovo desiti ili je ovo samo manevar, pa će Partizan nastaviti finalnu seriju znaće se u ponedeljak posle podne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LEMI

    15. jun 2014 | 23:58

    Svinja debela je najveće zlo naše košarke...dosta više njegove demagogije i teorija zavere.Njegove izjave na konferencijama za štampu pred svaku utakmicu pozivaju na mržnju..nadam se da postajemo pravna država i za ovakve njegove bljuvotine i optužbe odgovarati pravosudnim organima.Kod nas je izgleda kratko pamćenje,setite se samo u poslednjih petnaestak godina kroz kakvu je satanizaciju prolazilo SD Crvena zvezda.Pođimo od fudbalskog kluba i nameštenih Partizanovih titula,vaterpolo kluba,košarkaškog kluba,rukometnog kluba itd.A u vlasti sve ljudi iz Partizana;od Mirka Marjanovića do Tadića,u MOK-U Divac,Šoštar,Ćurković..znači u svim mogućim institucijama bili su njihovi ljudi,NIKO NIJE PLAKAO,KUKAO,KMEČAO I BEŽAO SA TERENA...Naravno to govori o njima da su samo jedan mali ali i malim slovima partizan !!!!!!!!!

  • grobar do koske

    15. jun 2014 | 22:54

    Institucijom protiv prostitucije i sinova bludnice !!! INTERNACIONALIZACIJA KK CZ !!! STOP legalnosti otimacine titule od navijaca mutanta na visokim pozicijama u "drustvu"..!!! Partizan-MIT ili cudo !!! UEFA I FIBA NE DAJU TITULU !!!

  • One

    16. jun 2014 | 00:54

    Kad te neko naljuti i kad radi nesto protiv tebe,logicno je da se iznerviras i poludis,ali ono sto je krmak uradio je bilo smesno. Izvodi igrace sa terena mirno i smireno bez grama nervoze. Ako se pitate zasto,pa zato sto je bolesni um isplanirao sta ce da uradi ako im rezultat ne bude isao na ruku. Sad moze da kaze kako smo dobili 5vs3,a nece da prizna da smo smo celu utakmicu vodili i bili bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA