BUM na Marakani: Džajić i šurak otišli, Terzić generalni sekretar!

Upravno odbor srpskog šampiona počeo sa sat vremena zakašnjenja jer nije bilo kvoruma

  • 21

Živo je Ljutice Bogdana u danu kada je Dragan Džajić saopštio da će posle 24 podneti osvaku na mesto predsednika. Oko 18 časova je počela sednica Upravnog odbora, sa zakašnjenjem, jer u planiranih 17 nije bilo kvoruma.

Oko sat vremena kasnije, bilo je jasno - Zvezdan Terzić je novi generalni sekretar šampiona Srbije! Doduše, neko vreme će imati prefiks "vršilac dužnosti", dok Skupština ne verifikuje njegovu funkciju.

Na stadionu po dolasku Zvezdan Terzić nije bio raspoložen za priču, ali visoko podignt prst na gore značio je samo jedno - DOBIO JE POSAO U CRVENOJ ZVEZDI.

Obavljaće funkciju Miodraga Zečevića, kojeg su nedavno igrači crveno - belih okarakterisali kao glavnog krivca za finasijsku krizu u klubu.

VAŽNO: Zvezdu će u narednom periodu, tačnije do zvanično novih izbora u klubu predvoditi dobro poznata komisija - predsednik skupštine kluba Svetozar Mijailović, kao i članovi Upravnog odbora Branko Radujko, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Nebojša Čović..

Podsećamo, prvi čovek OFK Beograda i od nedavno Zajednice prvoligaša, uručio je šampionski pehar fudbalerima Crvene zvezde na Marakani. Ko je tada od navijača mogao da pretpostavi da će kroz mesec dana biti u Upravi kluba.

Terzić se pominjao kao novi član uprave Zvezde i prilikom smenjivanja prošle uprave, a bio je i želja Džajića pre mnogo godina, pre nego što se ovaj povukao sa mesta predsednika u svom prvom mandatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. jun 2014 | 20:35

    To lutko!!Tumori zvezde su odstranjeni..ko zna situaciju zna da je tako..

  • Bane

    19. jun 2014 | 21:36

    Ovaj covek je kriminalac koji je bio u zatvoru,to Zvezda nije zasluzila

  • sofronije

    19. jun 2014 | 19:32

    Aj vako, to je covek predsenik zajednice prvoligasa, covek vodi JSL dodeljuje pehar, i na kraju prelazi kod nji, TOLIKO O REGULARNOSTI NASE LIGE, oce i njega da aboliraju LJUDI I PROTIV NJEGA SE VODI PROCES CCCCCCCCCC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA