PIKSI NOVI TRENER ZVEZDE? Imam poziv s Marakane!

Dragan Stojković je kandat za selektora Srbije, ali i za trenera Crvene zvezde, kako prenose srpski mediji. * Međutim, nejasno je kako to može da se izvede kada ga krivično gone za malverzacije u klubu iz Ljutice Bogdana i država se sprema da ga hapsi čim dođe u zemlju.

  • 25

Dragan Stojković Piksi ima baš burno leto 2014. godine,  puno novih ponuda! I to ne kakvih, već vrhunskih.

Iako je u pregovorima sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja mesta selektora, Piksi je naprasno dobio poziv i da bude novi trener Crvene zvezde.

Peta Zvezdina zvezda, koja je bila predsednik kluba 2004-2007  i koji godinama ne dolazi u zemlju u strahu od hapšenja, sada bi se, navodno, vratio na mesto trenera.

Takođe, on bi dobio odrešene ruke da bude i tim menadžer, ili žargonski sportski direktor a ujedno i trener. Dobio bi mlad perspektivan tim bez imperativa da mora da osvoji šampionsku titulu.

Međutim, koliko je njegov dolazak realan bez obzira na sve činjenice? Do pre samo nekoliko meseci Piksi nije smeo da se vrati u Srbiju da ga ne bi uhapsili, upravo zbog istrage o malverzacijama  u Crvenoj zvezdi dok je bio predsednik. Čak i kada se pisalo da bi mogao da bude selektor "orlova" upravo se to apostrofiralo kao najveća prepreka.

Prema tome, šta se to promenilo za pet meseci? Ko je to garantovao za Piksija, kada on sada postaje kandidat i za selektora i za tenera Crvene zvezde? Takođe, zašto bi se on kao trener dobrog renomea vraćao u Zvezdu koja je na dnu, u dugovima do guše, bez evropske licence, bez tima, i bez para da napravi bilo kakav tim?

- Imam poziv iz Zvezde. Videćemo. Toliko zasad. Razumite me - izjavio je Piksi Stojković za Mocartsport, a na pitanje da li bi njegov povratak bio veliko iznenađenje, rekao je:

- Pa valjda ste naučili dosad da je u Srbiji sve moguće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maratonac

    20. jun 2014 | 01:44

    Prvo u zatvor, pa onda moze da digne dva prsta da se javi...

  • grobar do koske

    20. jun 2014 | 14:55

    Idemooo Dragane !! Na pomolu novi mutant,ali u fudbalu po uzoru na kk...FKOFKCZBGDEAD>> !! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Grobar

    20. jun 2014 | 10:34

    Mislim da je bolji trener nego što je bio direktor.A što se love tiče mislim da je ima dovoljno čak bi bilo korektno da pogura Zvezdu jer mnogo mu je dala ne samo njemu.Sad se pokažite frajeri i učinite nešta za svoj klub i za verne navijače.Pravim Zvezdašima poručujem da se angažuju jer snaga kluba su onih 20000 ljudi što plaća ulaznice svake sedmice.SRETNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA