Terzićeve prve odluke na Marakani!

Trenutno je u toku sednica na Marakani gde će glavne teme svakako biti izbor novog predsednika, kao i pominjanje Dragana Stojkovića Piksija za novog trenera

  • 5

Kao što je i najavio, novi generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić več je počeo sa radom na najvećem srpskom stadionu pošto se trenutno održava Odbor za hitna pitanja.

- U 9.30 smo se dogovorili da se nađemo ovde na stadionu, da mi pripreme spiskove igrača, spiskove radne zajednice, bilanse, račune, presek revizije i tako dalje. Predstoji mi jedno četiri, pet dana rada, pa ću moći nešto više da kažem - rekao je Terzić po preuzimanju funkcije.

Glavna tema sastanka svakako će biti izbor za novog predsednika pošto je Dragan Džajić u četvrtak podneo ostavku na tu funkciju. Kao njegov naslednik već duže vreme se pominje ime Mirka Petrovića, bivšeg funkcionera košarkaške sekcije i direktora Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca.

Takođe, priča će se povesti i o novom treneru crveno-belih, a poslednje ime koje je isplivalo jeste ono Dragana Stojkovića Piksija, što je lično potvrdila i Zvezdina legenda.

- Imam poziv iz Zvezde. Videćemo. Toliko zasad. Razumite me - rekao je sinoć Piksi za Mocartsport.

Ono što je zanimljivo jeste i neočekivano pojavljivanje Ifeanija Onjila u prostorijama kluba neposredno pred početak sednice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnobeli

    20. jun 2014 | 12:43

    Iz zatvora u Zvezdu, isto to dodje.

  • stojke

    20. jun 2014 | 14:17

    Kakvo fino drustvo... Jel ima neko ko nije bio iza resetaka?

  • Drale usa

    20. jun 2014 | 15:21

    Vidi mu Mercedesa sto vozi od transfera Vanje Grubača u bundes ligu sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA