STOJANOVIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE: Piksi i Lalatović u igri za novog trenera!

Slovenački stručnjak je već viđen kako odlazi sa Marakane, posle sastanka sa čelnicima kluba u petak, dok bi na njegovo mesto mogli da dođu bivši fudbaleri Zvezde

  • 14

Iako zvanično nije potvrđeno, Slaviša Stojanović najverovatnije odlazi iz Crvene zvezde. Slovenačkom stručnjaku, koji je sa crveno-belima osvojio titulu i prekinuo niz Partizana, ugovor ističe za nekoliko dana i klub nema nameru da ga produži.

Stojanović je u petak popodne bio na razgovoru kod rukovodstva kluba, pojačano Zvezdanom Terzićem, ali po izlasku sa stadiona nije želeo mnogo da komentariše o svojoj budućnosti.

- Sada nećete ništa saznati - rekao je Stojanović najpre kroz osmeh, da bi potom ozbiljnim tonom nastavio:

- Videćemo u narednih nekoliko dana šta će se dogoditi. Uprava bi trebala da popriča sa fudbalerima, pa će se onda sve znati.

Međutim, kako Sportski žurnal saznaje, do nastavka saradnje neće doći. Stojanović već ima nekoliko ponuda iz Evrope i Azije i svi su izgledi da će se otisnuti u inostranstvo. Kao glavni kandidati da ga zamene ''isplivala'' su dva imena - Dragan Stojković Piksi i Nenad Lalatović.

Ime Piksija Stojkovića je neočekivano izašlo u etar neposredno po dolasku terzića u klub. Iako je nekadašnji predsednik crveno-belih potvrdio da je dobio poziv iz Zvezde, Terzić je to demantovao.

- Sve su to spekulacije. Ni Kokeza ni ja nismo kontaktirali Piksija, a za to ko ga je zvao pitajte njega - neuverljiv je bio Terzić.

S druge strane, Lalatović figurira kao novi trener crveno-belih još od jesenas kada ih je sa Voždovcem dobio na Vračaru, ali je ozbiljnije ušao u igru kada se za mesto sportskog direktora pomenulo ime Vladimira Matijaševića, inače dobrog Lalatovićevog prijatelja i čoveka koji ga je doveo u Napredak.

O ljubavi Lalatovića prema Zvezdi ne treba trošiti reči. Bio je njen kapiten i nikada nije krio koliko je voli. Važi za mladog i veoma perspektivnog stručnjaka čiji su se pečati rada jesenas videli u Voždovcu, a pogotovo proletos u Napretku.

Mnogi su mišljenja da su Čarapani igrali najlepši fudbal. Ofanzivan. Ni sam Lalatović nikada nije krio da mu je klupa Zvezde velika želja, au narednim danima se očekuje rešenje po pitanju novog trenera šampiona Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severna armija

    21. jun 2014 | 10:16

    E moja Zvezdo covek nam posle 7 godina osvoji titulu i opet nam ne valja

  • Stojke

    21. jun 2014 | 09:43

    Hvala šefe!!!!

  • maestro

    21. jun 2014 | 09:53

    Bio bi dobro resenje, neguje ofanzivan fudbal,imamo mlade Rajkovica, Petkovica, Savicevica, Kovacevica, Jovica uz pojacanja poput Planica, Drazica, Cavrica, Lukovica, Pavlovskog i par iskusnih poput Mijailovica i Pavicevica mogao bi to da bude dobar tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA