Bogdanović ne zna gde će, Peković mu delio savete!

Košarkaš Partizana još uvek nije odlučio da li će ostati u redovima crno-belih, otići u Finiks ili se preseliti u neki drugi klub do odlaska u NBA

  • 3

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je da još ne zna da li će karijeru nastaviti u dresu crno-belih, Finiksu ili nekom drugom evropskom klubu.

Bogdanovića su na ovogodišnjem NBA draftu kao 27. pika odabrali Finiks Sansi, a interesovanje za najboljeg igrača finalne serije plej-ofa pokazao je i turski Fenerbahče.

- Još uvek ne znam gde ću i šta ću, uostalom verovatno će to novinari saznati pre mene - rekao je Bogdanović.

On je bio učesnik humanitarne utakmice u prepunoj hali Pionir na kojo je proslavljeni košarkaš Partizana Dušan Kecman završio igračku karijeru.

- Fenomanlno je što je organizovan ovakav događaj, hvala Kecmanu što me je pozvao da budem deo njegovog oproštaja i drago mi je što su se svi odazvali. To je samo jedan od dokaza kolika je Kecman legenda. Prva asocijacija na njega je onih 0.6 sekundi u Zagrebu, nadam se da ću ja za 15 godina moći ovako nešto da doživim - rekao je Bogdanović.

Kecmanov oproštaj uveličali su i njegovi bivši saigrači i treneri iz zemlje i inostranstva, među kojima i centar Minesote Nikola Peković.

- Neverovatno koliko je Dule popularan, drago mi je da je došlo ovoliko ljudi i da su se svi igrači odazvali, srećan sam što sam ovde, iako ne mogu da igram zbog povrede - rekao je Peković.

On je dodao da Bogdanoviću neće biti lako u NBA, ali i da mladi bek poseduje kvalitet za najjaču ligu na svetu.

- Znam da će mu biti teško, mora da se bori za minutažu, ali definitvno ima kvalitet. Glavni savet koji mogu da mu dam je rad, rad i samo rad - poručio je Peković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosarkas

    29. jun 2014 | 22:20

    Ostani BOGdanee!!! Ovde i nemas bas neku preveliku buducnost ali je vazno da igras za klub koji volis ii da si medju svojim narodom koji te obozava a ima vremena za NBA, sada si Partizanu preko potreban!

  • Mira

    30. jun 2014 | 08:36

    Lokomotiva zagreb

  • grobar do koske

    30. jun 2014 | 20:48

    BOGdane idi iz partizana jer ćeš samo da nazaduješ,jedino ako te dule ne davi malo više (recimo 3 put dnevno,za obroke)...partizan Mit ili cudo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA