MAGIJA KOSTARIKANACA I DALJE TRAJE: Poslali Grke kući posle penala!

Kostarika se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je bila bolja od Grčke posle izvođenja penala

  • 7

Neverovatan uspeh fudbalera Kostarike. Oni su uspeli da savladaju reprezentaciju Grčke posle penala i tako ostvare istorijski uspeh i plasiraju se u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Bila je Grčka na pragu eliminacije u regularnom delu utakmice, jer su gubili do sudijske nadoknade vremena zbog gola Brajana Ruiza, ali su pogotkom Sokratisa Papastatopulosa uspeli da izbore produžetke u kojima se mreže nisu tresle. Usledili su penali.

Prvi je šutirao Borhes za Kostariku i pogodio. Istom merom uzvratio je Mitroglu. Drugi je za tim iz Srednje Amerike šutirao Brajan Ruiz, a i on je bio precizan, kao i Hristodulopulos. Na red je došao Gonzales i pogodio je, da bi Holebas takođe bio neumoljiv. Pritisak je izdržao i Kembel, ali Gekas nije. Usledio je šut za pobedu, a Umanja je pogodio za neverovatnu radost Kostarikanaca.

Kostarika: Navas, Gamboa (od 77. Akosta), Duarte, Gonzales, Umanja, Dijaz, Ruiz, Borhes, Teheda (od 66. Hubero), Bolanjos (od 83. Brenes), Kembel.

Grčka: Karnezis, Torosidis, Manolas, Papastatopulos, Holebas, Manijatis (od 78. Kacuranis), Karagunis, Samaris (od 59. Mitroglu), Salpingidis (od 69. Gekas), Hristodulopulos, Samaras.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM MUNDIJALU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA