BOGDANOVIĆ: Možda se dokažem na Svetskom prvenstvu, pa odmah dobijem šansu u NBA!

Bek crno-belih još uvek ne zna da li će ostati u klubu i seldeće sezone *- Moram malo da se odmorim, onda ću videti - rekao je Bogdanović

  • 13

I pored toga što je pre samo nedelju dana završena sezona košarkaške lige Srbije, posle koje je igrač Partizana Bogdan Bogdanović pravo otišao na draft, mladi bek je došao da pozdravi legendu crno-belih Dušana Kecmana na oproštajnoj utakmici.

Bogdanović je na draftu izabran kao 27. pik od strane Finiks Sansa, a impresije sa ovog događaja izneo je po završetku spektakla u Pioniru.

- Kada sam bio u Americi na draftu, najviše me je oduševilo to što je sve sjajno organizovano. Sve se zna, sve je isplanirano i vrlo zaniumljivo. Ceo događaj je fenomenalan i predstavlja veliki uspeh u mojoj karijeri. Zanimljivo je bilo - rekao je Bogdanović.

Kako Bogdan ocenjuje svoju formu, da li je spreman za NBA?

- Jesam, uvek sam spreman. U svakom momentu. Mada, uvek može više, jače i bolje. Uvek sam ambiciozan. Spreman sam i spremao sam se, i verujem da ću već na Svetskom prvenstvu da dokažem da sam za NBA - rekao je Bogdanović.

Na pitanje da li je zadovoljan Fniksom koji ga je izabrao, Bogdan je samo kratko odgovorio da mu odgovara klub, ali i objasnio nedavnu nedoumici oko igranja za rerezentaciju.

- Možda sam se loše izrazio, nisam mislio da neću igrati za reprezentciju, već sam pokušao da odbranim naše, srpske igrače. Mislim da ne trebe stavljati strance u prvi plan, nebitno da li igraju u Zvezdi ili Partizanu, već generalno, nama treba da budu najvažniji naši igrači. Tako je u Americi, tako je svugde - rekao je Bogdanović.

Na pitanje o potencijalnim klubovima koji se pominju u kontekstu Bogdnovog nastavka karijere, od Partizana preko Turske do Amerike, on odgovara:

- Moram malo da se odmorim, onda ću videti. Ako se dobro pokažem na Svetskom prvenstvu, možda ću odmah moći u NBA- veselo će Bogdanović.

Tokom oproštajnog meča Dušana Kecmana navijači Partizana imali su poruku za Bogdana Bogdanovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    30. jun 2014 | 08:40

    pa ti ne igraš za reprezentaciju

  • kkp kg

    30. jun 2014 | 09:51

    Bilo bi sjajno kada bi ostao u Partizanu jos jednu sezonu, pa onda posle te u NBA. Da ne bude kao kod Nedovica, bilo bi SJAJNO kada bi ostao. BOGDANE OSTANI!!!

  • Mira

    30. jun 2014 | 08:32

    Na svetskom ali za hrvate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA