Lazović na korak od odlaska u Standard!

Vezista crveno-belih bi već za vikend mogao da postane član belgijskog kluba, ukoliko se do tada ne pojavi neki tim sa izdašnijom finansijskom ponudom

  • 8

Crvena zvezda i Darko Lazović će se sigurno rastati ovog leta, samo je pitanje gde će mladi reprezentativac nastaviti svoju karijeru. Posle mnogobrojnih pisanja o klubovima zainteresovanim za njegove usluge, sada je najnovija informacija da se nalazi na pragu odlaska u Standard iz Liježa.

Crveno-beli će ne svojom voljom morati da se pomire sa time da će ih krilni fudbaler napustiti ovog leta i zato žele da na njemu zarade što više mogu, a za sada jedina ponuda koja je stigla u Ljutice Bogdana za ovog igrača jeste ona koju je uputio belgijski klub i koja iznosi 1,5 miliona evra.

Iako na Marakani nisu zadovoljni ponuđenom sumom možda će morati i da na nju pristanu ukoliko se do kraja nedelje na pojavi klub koji je spreman da izdvoji više novca za usluge talentovanog veziste. U suprotnom bi Lazović već za vikend mogao da bude promovisan kao najnovije pojačanje Standarda.

Podsetimo da su se do sada po medijima ka zainteresovani klubovi pojavljivali Genk, Ujpešt i Olimpijakos, ali očigledno ni jedan od njih nije poslao zvaničnu i konkretnu ponudu.

U svakom slučaju u Zvezdi nemaju baš mnogo mesta za manevar, jer znaju da se igraču duguje dosta novca na ime zaostalih plata i da ukoliko budu previše zatezali on može na kraju zahtevati postupak pred Arbitražnom komisijom i  otići iz kluba bez obeštećenja, što sigurno ne žele ni on, a ni članovi uprave.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    2. jul 2014 | 12:06

    4 mil je salcburg nudio prošle godine. lep primer kako glupo uprava vodi klub....

  • Dr

    2. jul 2014 | 12:03

    Olimpijakos, Standard, itd .pa onda zavrse u Kazahstanu ili Gruziji ili u najboljem slucaju u Konjasporu!Dosta je foliranja, nasi igraci ne vrede nista.Ko ih kupi, baca pare.

  • Sajo

    2. jul 2014 | 15:59

    Alo majmuni iz uprave trazite makar 20-30% od sledece prodaje. To se radi kad znate da neko vrijedi mnogo vise od trenutne cijene na trzistu. I na kraju ce Standard da zaradi a nama ce neki bidon iz ofk da ga zamijeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA