Reprezentativac Srbije promoter rukometnog kampa ''Bogdan Rodić''

Reprezentativni bek Žarko Šešum nesebično je podelio svoje znanje i iskustva sa mladim zaljubljenicima u ovaj sport

  • 0

Već niz godina kompanija Univerexport pokrovitelj je Međunarodnog rukometnog turnira „Bogdan Rodić“, koji nosi ime osnivača ove kompanije, a od ove godine Univerexport se uključio u ozbiljan sportski, pedagoški i društveno odgovorni projekat, u vidu rukometnog kampa „Bogdan Rodić“ za decu od 12 do 18 godina, u organizaciji RK „Vojvodina“.

Kamp u okviru programa od 1. do 20. Jula, na preko 1200 metara nadmorske visine, na prelepom Zlataru, polaznike uči osnovnim tehnikama i taktikama ovog sporta, uz podučavanje od strane stručnog tima koji predvodi Đorđe Ćirković.

Sam kamp, pored edukativnno – sportskog karaktera u mnogome doprinosi izgradnji životnih veština polaznika, motivaciji i druženju, što se dodatno podstiče i psihološkim radionicama, društveno- zabavnim aktivnostima i predavanjima. Nakon završene I smene, utisci su više nego pozitivni, a nebrojeno puno anegdota, smeha i novih prijateljstava obogatilo je mlade živote polaznika rukometnog kampa „Bogdan Rodić“.

Promoter kampa Žarko Šešum, nesebično je podelio svoje znanje i iskustva sa mladim zaljubljenicima u ovaj sport.

Kamp je obogaćen i radionicom novinarstva, gde mladi rukometaši pokušavaju da savladaju osnovna pravila komunikacije sa medijima. Pored svakodnevnih aktivnosti, kojima su dani i više nego ispunjeni, u okviru kampa polaznici imaju mogućnost usvajanja mnogobrojnih znanja i veština rukometnog sporta. Dečaci se susreću sa najvažnijim tehničkim i taktičkim detaljima rukometa, ali i sa svim važnim segmentima koji ukazuju na neophodnost zdravog načina življenja.

Drugu smenu, koja je tek pristigla, očekuje zanimljiv program, u okviru koga će biti vremena i za zabavu i deljenje utisaka o kampu, putem društvenih mreža koje su polaznicima kampa dostupne putem WiFi zone u hotelu, kao i bazena koji mogu koristiti u trenucima relaksacije i zabave.

Vesna Vučurević, predsednica grupe Univerexport izjavila je da kompanija Univerexport, ulažući u projekat u organizaciji RK „Vojvodina“, na najbolji mogući način ukazuje da je ulaganje u mlade najbolja investicija, uz neskrivenu želju da ljubav prema sportu nastavi da traje među mladima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA