Nije osvojio "zlatnu boginju", ali jeste "Zlatnu loptu"!

Lionel Mesi proglašen je najboljim igračem Svetskog prvenstva

  • 23

Fudbaleri Argentine nisu uspeli da osvoje titulu svetskog prvaka, ali je Lionel Mesi proglašen najboljim igračem Svetskog prvenstva. Mesi je vidno utučen primio trofej, tokom ceremonije sa tribina su se čuli zvižduci, a ova odluka je veoma začuđujuća.

Za najboljeg golmana proglašen je Nemac Manuel Nojer, dok je Kolumbijac Hames Rodrigez najbolji strelac prvenstva sa šest postignutih pogodaka ispred Tomasa Milera sa pet, odnosno Nejmara, Lionela Mesija i Robina van Persija sa četiri.

VIŠE O OVOJ VESTI CITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVECENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROF

    14. jul 2014 | 00:58

    Najveca bruka ikada zabelezena na Svetskim prvenstvima...Svaka cast za sve sto je ovaj momak uradio u prethodnom periodu,ali ova sezona,ova fudbalska godina je najveci promasaj njegove dosadasnje karijere...Ne razumem odluku ljudi iz FIFA-e da se njemu dodeli titula za najboljeg igraca prvenstva...Zaista sramotna odluka da jedan James Rodriguez ostane uskracen za to zvanje jer je apsolutno zasluzio svojim igrama...Messi je igrac svetske klase,mozda jedan od najboljih svih vremena ali ove godine od njega nismo videli apsolutno nista...Nije osvojio nijedan trofej,ne znam zasto i cime je zasluzio ovaj...

  • Milan

    14. jul 2014 | 00:52

    Hahahaha...koja bruka. Pa posljednji gol dao jos u grupnoj fazi i to davao golove iranu,nigeriji i bosni. Miler ima 5 gola i 3 asistencije plus prvak sveta...znaci koja mafia

  • Milos

    14. jul 2014 | 00:38

    Pa zar je ovaj igro veceras uopste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA