NIKOLIĆ: Oni koji su bili sebični, brzo će na klupu!

- Igrači koji misle da nemaju zamenu, ako nastave sa individualnim akcijama, dobiće je brzo. Sve u svemu, dobro drugo poluvreme, imamo dobar rezultat, jer nismo primili gol - rekao je trener Partizana posle pobede nad Toršavnom

  • 1

Fudbaleri Partizana pobedom su započeli novu sezonu. Crno-beli su slavili protiv ekipe Toršavna rezultatom 3:0, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener kluba iz Humske, Marko Nikolić zadovoljan je pobedom, ali ne i partijom pojedinih igrača.

- Korektna, pristojna utakmica. Iako smo rano dali gol, bili smo nervozni pred svojom publikom. Moram napomenuti da su igrači u određenim situacijama bili sebični. Igrači koji misle da nemaju zamenu, ako nastave sa individualnim akcijama, dobiće je brzo. Sve u svemu, dobro drugo poluvreme, imamo dobar rezultat, jer nismo primili gol - rekao je Nikolić i osvrnuo se na revanš meč:

- Tamo nas čeka veštačka trava i vetar, ali za nas ne sme da bude izgovora. Igraće oni koju su spremni da u bilo kojim uslovima pruže partiju na visokom nivou - zaključio je mladi stručnjak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GRAVEDIGGER:Ksh

    16. jul 2014 | 08:00

    NIKAD GORA UTAKMICA ŠKULETIĆA JEDINA SVETLA TAČKA TAJ GOL A ZA NJEGA SE NIJE MNOGO NAMUČIO. POTREBNA SU POJAČANJAAAAAAA !!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA