SAVIĆ: Da se ja pitam, već bih bio u Zvezdi!

Mladi štoper poručio da je bilo kontakta sa "Marakane" i da bi se rado vratio u klub u kom je ponikao

  • 19

Sumnjamo da je prošao jedan prolazni rok a da se nije provlačio naslov, sa znakom pitanja, da se Vujadin Savić vraća u Crvenu zvezdu.

Niko više ne sumnja u ljubav mladog štopera prema klubu u kom je njegov otac Dušan stekao slavu, ali povratka na "Marakanu" nije bilo, jer je postojao ugovor sa Bordoom.

Sada je Savić slobodan igrač, i još jednom šalje poruku - u Zvezdu bi se rado vratio, pogotvo kad je je njegov status slobodnog igrača primetio i novi trener crveno-belih, Nenad Lalatović.

- Pročitao sam to. Hvala mu na lepim rečima. Što se mene tiče, nema nikakvih problema. Neću, naravno, da se nudim preko medija. Kontaktirali su sa mnom, videćemo da li će me ponovo zvati sa konkretnom idejom. Svaki prelazni rok do sada me je Crvena zvezda zvala, ali sam imao ugovor. Sada sam konačno slobodan - rekao je "Kuriru" 24-godišnji Vujadin, i istakao:

- Ma, što se mene tiče, tu nije ništa sporno. Da se ja pitam, već bi to bilo gotovo. Ako ne bude ništa, idem dalje. Imam ponude, slobodan sam igrač. Naći ću novi klub.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    20. jul 2014 | 10:25

    Da se ja pitam, ne bi tatini sinovi igrali za Zvezdu.

  • Qwerty

    20. jul 2014 | 11:38

    Ipak se tu pita Mirka...

  • Mane

    20. jul 2014 | 11:35

    Da je meni Dule tata igrao bi i ja fudbal Tvoj uspeh je samo sto si ozenio dobru trebu Zvezda moze bez tebe i nadam se da nece tebe dovesti i da ce sansu ukazati Stojanovicu kao i u napadu Jovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA