Nekada najveći fudbalski talenat na svetu i zvezda igrica stiže u Jagodinu?

Fredi Adu koji je pre skoro 10 godina bio proglašavan za novo fudbalsko čudo nije ostvario ono što mu se predviđalo, a sada se nalazi u pregovorima sa srpskim superligašem

  • 4

Ako ste strastveni ljubitelj igrica sa fudbalskom tematikom poput PES-a, FIFE ili Menadžera, onda se sigurno sećate Fredija Adua koji je pre otprilike 7-8 godina bio zvezda u njima i igrač koga su uvek svi želeli da imaju u timu. Ipak, talenat i budućnost kakvu su mu predviđali, a bila je bajkovita, nije ostvario, a sada se nalazi na korak od prelaska u Jagodinu.

Amerikanac je u svojoj generaciji važio za najtalentovanijeg mladog fudbalera na svetu koji je viđen kao novi Kristijano Ronaldo, ali jedno je talenat, a sasvim nešto drugo njegovo pretakanje u suvi kvalitet, što se pokazalo i na njegovom primeru, jer nije se dogodilo ništa od onoga što su mu predviđali fudbalski stručnjaci.

Sada već 25-godišnji Adu je promenio dosta klubova u profesionalnoj karijeri, a na putu je da pronađe novi i to u Srbiji, a reč je o našem superligašu Jagodini, koja ga je kontaktirala i nalazi se u pregovorima sa njim, što je potvrdio i predsednik "ćurana" Goran Milanović.

- Znamo da trenutno trenira sa AZ Alkmarom i da je neki kiparski klub takođe zainteresovan za njega. Mi ćemo tokom narednih dana razgovarati sa njim i nadamo se da ćemo uspeti da dogovorimo sve detalje. Svesni smo da nemamo novca kao Kiprani, ali imamo i mi svoje adute - rekao je Milanović.

Podsetimo da je Adu sa samo 17 godine postao reprezentativac SAD, a prvi evropski klub mu je bila Benfika iz koje je uglavnom odlazio na pozajmice u Monako, Belenenseš, Aris i Rize. Zatim je usledio povratak u Ameriku, a poslednji angažman je imao u brazilskoj Baiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    23. jul 2014 | 21:01

    ČIM DOLAZI U NAŠU LIGU MOŽE SE PRETPOSTAVITI KAKAV JE IGRAČ

  • Pinokio

    23. jul 2014 | 20:59

    Sećam se njega iz Menadžera. Imao je ozbiljne ocene.

  • vinci

    23. jul 2014 | 20:37

    Prvi put cujem za njega:((( velika nada je bio, prisecam se toga:(((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA