VIDIĆ VOĐA INTERA: Prvo je iznudio jedanaesterac, a posle bio i strelac u penal seriji! (FOTO) (VIDEO)

Pojačanje milanskog kluba u prijateljskom meču protiv Reala je pokazao koliko znači ekipi, iako je njegov zadatak prvenstveno da sačuva svoj gol

  • 1

Boljim izvođenjem jedanaesteraca milanski Inter je na Internacionalnom kupu šampiona u SAD savladao Real iz Madrida sa 4:3. U regularnom delu susreta rezultat je bio 1:1.

Bejl je fantastičnim udarcem iz daljine doveo Madriđane u vođstvo u 10. minutu, a izjednačio je Ikardi u 68. iz jedanaesterca, koji je pre toga iznudio srpski defanzivac Nemanja Vidić, kada ga je nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Ruben Sobrinjo.

Do kraja meča više nije bilo golova, tako da se pristupilo izvođenju penala, a više sreće su imali igrači iz Milana. Jedan od sigurnih izvođača za pobednički tim bio je Vidić, a pored njega golove za Inter postigli su još Žuan i Ikardi. Nagatomo i M''Vila su bili neprecizni. Na suprotnoj strani strelci su bili Lukas i Naćo, dok su Isko, Iljaramendi i Maskarela propustili svoje prilike da sa penala savladaju protivničkog golmana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA