Nadal: Nisam se budio srećniji kad sam bio prvi na svetu!

Meni je važno da sam zdrav, a do kraja godine ću raditi na tome da se vratim na tron, mada to nije presudno, kaže najbolji španski teniser i drugi reket sveta

  • 1

Španski teniser,  Rafael Nadal, kaže da mu je jedino važno da bude zdrav a ne da li će se vratiti na prvo mesto ATP liste do kraja godine.

Nadal je izgubio prvo mesto na ATP listi nakon Vimbldona, kada ga je pretekao Novak Đoković, a u intervjuu za špansku Marku kaže da, kada je bio prvi na svetu, nije bio srećniji nego sada, kao drugi igrač na ATP listi. Nakon toga ga je ostavila i devojka.

- Potrebni su meseci rade da biste bili na prvoj poziciji. Kada sam prvi ne budim se srećniji nego kada sam drugi na svetu, ali me čini srećnim kada sam zdrav - rekao je Nadal, koji je trenutno na odmoru, a na teren se vraća na mastersu u Kanadi, na Rodžers Kupu.

Nadal je prošle sezone imao spektakularan ovaj deo sezone, dobio je 17 mečeva u nizu, pošto je osvojio Kanadu, Sinsinati i US open, kada je u finalu pobedio Novaka Đokovića, koji je dominirao u drugom delu, nakon takmičenja u Njujorku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA