NIKOLIĆ: Hteo sam jedan gol, ali u revanšu Partizan mora da pobedi!

Strateg vicešampiona Srbije zadovoljan je rezulatom, ali veruje da će jedan od odlučujućih faktora u revanšu biti navijači crno-belih i da njegov tim mora da prođe u narednu fazu

  • 13

Fudbaleri Partizana ostvarili su povoljan rezultat u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na gostujućem terenu protiv Ludogoreca i imaće priliku da trijumfom u revanšu prođu u plej of.

Trener crno-belih Marko Nikolić je zadovoljan zalaganjem njegovih igrača i konačnim ishodom, ali ipak žali što njegovi puleni nisu postigli gol.

- Tvrda takmičarska utakmica na rezultat. Mogla je da ode u korist obe ekipe. U prvih 25 minuta smo imali dve šanse preko Škuletića i Živkovića. U drugom poluvremenu smo trebali malo više da imamo kuražnosti, preciznosti u pasu, pokušaja da napravimo šansu.

Igrači su odigrali izuzetno disciplinovano time sam zadovoljan. Delimično sam zadovoljan rezultatom 0:0, hteli smo da damo gol ovde. U drugom meču ko pobedi ide dalje. Naši navijači nisu mala prednost, Partizan mora da pobedi i prođe dalje - rekao je Nikolić po završetku meča koji još ne zna kakva je situacija sa Dankom Lazovićem koji se povredio u drugom poluvremenu.

- Bilo je dosta borbe na terenu. Ne znam tačno kakvo je njegovo stanje, dijagnoza će pokazati. Nedostajao nam je u završnici meča.

Trener Ludogoreca Stojčo Stojev kazao je da je njegov tim bio nesiguran na startu i veruje da su šanse u revanšu podjednake.

- Ušli smo nesigurno u utakmicu što je moglo da nas košta gola. Partizan je na početku imao dosta izglednih prilika. U dugom su se povukli i čsamo čuvali gol. Nisam očekivao ovoliko zatvoren Partizan. Šanse u revanšu jednake - rekao je Stojev.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Za Telegraf iz Razgrada, Petar Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prepotenko

    30. jul 2014 | 22:47

    Za jedan gol moras napraviti sansu, za jednu sansu treba stvoriti jednu akciju,za jednu akciju treba imati igrace a ti igraci treba da imaju iole dobrog trenera!

  • Dejan12

    31. jul 2014 | 00:40

    I ja sam hteo pečene prasetine!

  • Dejan

    31. jul 2014 | 00:38

    Nikoliću, preterano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA