Zvezda pobedila Partizan u trci za Dangubića!

Srpski reprezentativac, koji je otpao sa spiska ekipe tokom priprema za Svetski kup u Španiji, a koga je želeo i srpski šampion, potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno - belima

  • 65

Reprezentativac Srbije u košarci i doskorašnji član Mega Vizure, Nemanja Dangubić (21,201) potpisao je zvanično trogodišnji ugovor sa  Crvenom zvezdom.

Ovu informaciju je potvrdila u Crvena zvezda i naglasila da Dangubić ima opciju da posle druge godine ode iz kluba uz dobro obeštećenje.

Pre nekoliko dana agent Dangubića, Miodrag Ražnatović je rekao da su u prednosti evroligaške ekipe,  a mladi košarkaš je u ponedeljak završio svoju misiju u nacionalnom timu jer je zbog povrede morao da odustane od priprema.

Kako saznajemo Dangubić se još prošle nedelje dogovorio sve sa crveno - belima iako je bilo dosta drugih ponuda iz inostranstva ali i iz večitog rivala Partizana, koji je takođe želeo mladog igrača. To je pre nekoliko dana za Novosti istakao trener Duško Vujošević

Međutim, crno - beli nisu mogli da mu ponude toliki ugovor, a i s obzirom na to da Zvezda igra Evroligu i da će ostati u Beogradu ovo je bila najrealnija opcija.

Inače, Dangubić je u junu izabran na draftu NBA lige od strane Filadelfije kao 54. pik, ali su ga oni prosledili u San Antonio.

On je tokom prethodne sezone prosečno beležio 9,6 poena, uz 2 asistencije po meču, za nešto više od 25 minuta provedenih na parketu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolar

    31. jul 2014 | 10:53

    Odlično pojačanje :-D

  • Pop

    31. jul 2014 | 13:22

    Glodari zar vas toliko boli? Pa i vi imate Milutinovica :D

  • a ha

    31. jul 2014 | 10:41

    bez obzira na navijačku strast,igrači dolaze u klub koji igra jače takmičenje...tako da je partizan više od decenije imao privilegiju da igrači traže da dođu...sada je situacija obrnuta,bez obzira na komentare o zamrzivaču,adresi i ne znam šta već još...situacija i činjenice su ovakve...Zvezda nije mit niti čudo ali polako ali sigurno ide napred...ako potpiše Dangubić želim mu dobrodošlicu ,da se što pre opravi i da igra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA