Partizan je igrao kao mali tim!

Fudbaler i trener bugarskog kluba iznenađeni defanzivnom igrom srpskog vicešampiona

  • 27

Mirne mreže na "Ludogorec areni" šalju poruku da Partizan pred svojom navijačima u Beogradu može da se osveti bugarskom klubu za prošlogodišnju eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev je posle prvog meča trećeg kola kvalifikacija istakao svoje iznenađenje taktikom koju je ekipa Marka Nikolića prikazala.

- Partizan nas je iznenadio taktikom, nisam očekivao da će igrati toliko zatvoreno i defanzivno. Nismo mogli da damo gol malo zbog nemoći, a malo zbog žurbe. Dobra stvar je da nisu postigli gol. Partizan će u revanšu imati prednost u vidu navijača, ali mi se nećemo braniti. Igraćemo otvoreno i pokušati da pobedimo - rekao je Stoev, kom je pred dvomeč s crno-belima prećeno otkazom.

Oštriji u kritici je bio brazilski vezista Marselinjo.

- Rezultat je loš. Imali smo šanse da damo gol. Trebalo je da bude bar 2:0. Imao sam dve prilike, ali sam promašio. Partizan je igrao kao neki mali tim, mnogo je respektovao Ludogorec. Branili su se sa 11 igrača. Mi smo svih 90 minuta napadali. Zaista je trebalo da pobedimo, ali srećom postoji revanš - rekao je Marselinjo.

Revanš utakmica između Ludogoreca i Partizana igra se za sedam dana u Beogradu.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    31. jul 2014 | 15:03

    Ime ti je Crvena zvezda,nije kokarda ili beli orao.... Osnivac ti je Krcun a ne Draza koga je Krcun ubio....Tudje ime krades(marakana)Navijaci se nazivaju delije(turcizam)i ti nadjes da pametujes ko je Srpski a ko Hrvatski klub!Od cigana se drugo i ne moze ocekivati!

  • acobl

    31. jul 2014 | 11:34

    Pa i jesu mali tim

  • Dusan

    31. jul 2014 | 13:00

    Partizan i jeste mali tim!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA