Za 600 dinara gledajte Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Osim karata za meč, navijači će moći da kupe i sezonsku ulaznicu za nastupajuću sezonu a one će važiti i za duel sa bugarskim timom

  • 3

Fudbalski klub Partizan objavio je cene karata za revanš meč kvalifikacija za Ligu Šampiona sa bugarskim Ludogorecom, koji se igra sledeće srede na stadionu JNA.

Posle remija u Bugarskoj 0:0, crno - beli imaju šansu da odu u četvrto kolo kvalifikacija, a za to im je potrebna podrška navijača.

Putem prodajne mreže našeg partnera, kompanije Eventim, ulaznice za revanš meč sa PFC Ludogorecom, mogu se naći na preko 170 prodajnih mesta u Srbiji i regionu.

Cena karata su:

Jug/sever 600 dinara

– Istok/zapad, bočni delovi tribina 1200 dinara

Istok/zapad, centralni delovi tribina 1500 dinara

– Lože 3000 dinara

Ulaznice se mogu kupiti i online putem sajtova www.eventim.rs i www.tickets.rs , a za sve informacije možete pozvati Call Centar 0900 11 00 11 (važi za MTS I fiksnu telefoniju i tarifira se 48din/min).

Napominjemo navijače da je i dalje moguće kupiti sezonsku ulaznicu za nastupajuću sezonu i da one važe za navedeni meč. Takođe naglašavamo da se prodaja sezonskih ulaznice NEĆE odvijati na sam dan meča.

Sezonske ulaznice FK Partizan se takođe mogu kupiti na svim prodajnim mestima kompanije Eventim.

Prilikom kupovine sezonske ulaznice dobija se VAUČER, a preuzimanje original sezonske ulaznice se vrši na dan prve naredne utakmice na blagajni FK Partizan, blagajna br 9., koja će raditi samo za tu namenu i biće vidno obeležena.

Cene sezonskih ulaznica:

Tribine:

- Jug 2.500 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica, cena je 2000 dinara

- Istok/ zapad, sektor do Juga, ulazi M- istok i E-zapad 4.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 3.500

- Istok/ zapad, bokovi do centra, ulazi N,R-istok i B, D-zapad, 5.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 4.500

- Istok/ Zapad centar, ulazi O,P-istok i V,G-zapad 6.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 5.500.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • naravno

    31. jul 2014 | 18:34

    Smanjite cene karata ili uz tu cenu po jedan sendvic za svakoga, nece biti 5k ljudi

  • Bojan

    31. jul 2014 | 21:43

    Stvarno ste preterali sa cenama..... Katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA