VUJOŠEVIĆ: Žao mi je zbog Dangubića!

Trener crno-belih košarkaša istakao da je Dangubiću za karijeru bilo bolje da je došao u Humsku * Dolazak Murića u planu

  • 15

Veliki rat vodili su košarkaški klubovi Crvene zvezde i Partizana oko dovođenja supertalentovanog Nemanje Dangubića, koji se, na kraju, odlučio za put na Mali Kalemegdan gde je potpisao na tri godine.

Trofejni stručnjak crno-belih, koji je nešto ranije pozdravio dolazak Andreje Milutinovića, nije krio razočarenje što Dangubić nije obukao dres Partizana.

- Žao mi je što nije došao, jer sam i javno rekao da je naša želja i koliko je prirodno da zaigra za nas. Ali, ne bih opet da objašnjavam zašto je Partizan prirodna sredina za njega, kako mu ne bih otežavao situaciju - rekao je Vujošević za Novosti, a potom se osvrnuo i na dolazak Muriča:

- Pokazali smo interesovanje njega, kome bi Partizan sigurno bio stepenik na više u karijeri. Svesni smo da je jako mnogo manipulisanja i zbog toga ćemo direktno razgovarati sa Murićem, bez „prevodilaca“, koji očigledno prevode priču onako kako njima odgovara.

Ne krije Vujošević da mu je velika želja za narednu sezonu da sačuva kapitena Dragana Milosavljevića, iako je ovaj povređen.

- Prošlog leta kada nije bio plaćen, Dragan glatko odbio daleko veću ponudu Crvene zvezde i ostankom jasno pokazao ljubav prema klubu. Ali, ljubav i zanos imaju svoje granice - istakao je trener Partizana i dodao:

- Sasvim je normalno da očekuje da uprava ispoštuje ugovor. Jer, zbog čega bi se i potpisivao, ako se ne poštuje. Mislim da je logično da Dragan ostane u Partizanu i tu dovrši rehabilitaciju, a ne da ide na otvoren ugovor u Mega Vizuru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    31. jul 2014 | 23:58

    decko, 13 godina traju casovi ljubavi i trajace jos 13!!!!Misli o tome kad sednes da ostavis komentar....Bolje se pokrijte usima, kako vas nije sramota da komentarisete o kosarci???? vecina vas se nije ni rodila kad ste uzeli zadnju titulu!!!!

  • Milos

    31. jul 2014 | 22:26

    Placi brezo bela..ni 160 000e nije vam bilo dovoljno pa da zaigra za vas a ovamo nemate pare. Milosavljevic najverovatnije ide plus Pavlovic ide,polako casovi ljubavi nestaju i prrlaze u cadove bezanja,vise niko nece da igra za semenke i sendvice. Raspad sistema,al zelim vam i dalje titule u Agroziv ligi, mi cemo se zadovoljiti Evroligom.

  • Uja

    31. jul 2014 | 23:23

    Tek će da ti bude žaaoooo!hihihihi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA