Ukoliko igrači Partizana nastave da ne primaju plate, evo šta bi radili da prežive!

Poznato je da igračima kluba iz Humske 1 već nekoliko meseci kasne plate, pa su saigrači uspeli da pronađu Vojislavu Stankoviću, Branislavu Trajkoviću i Vladimiru Volkovu buduća zanimanja, kako bi zaradili za život, ukoliko uskoro ne prime makar deo zaostalih dugovanja

  • 8

Fudbaleri Partizana uspeli su da na gostovanju Ludogorecu u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigraju utakmicu bez golova i tako se sa veoma realnim šansama za prolazak dalje, vrate u Beograd.

Prilikom povratka u srpsku prestonicu, atmosfera među crno-belima je bila na visokom nivou, a najraspoloženiji su bili odbrambeni fudbaleri, što je i logično s obzirom da su uspeli da sjajno obave sve zadatke i pomognu Milanu Lukaču da sačuva svoju mrežu. Pored vickastih komentara na račun igre koje su pružili, u šali se razgovaralo i o nekim gorućim temama u klubu.

Poznato je da igračima kluba iz Humske 1 već nekoliko meseci kasne plate, pa su saigrači uspeli da pronađu Vojislavu Stankoviću, Branislavu Trajkoviću i Vladimiru Volkovu buduća zanimanja, kako bi zaradili za život, ukoliko uskoro ne prime makar deo zaostalih dugovanja.

Prema mišljenju ostalih igrača, Stanković bi bio idelan moler, Trajković bi sjajno obavljao posao berberina, dok bi Volkovu dobro legao posao radnika obezbeđenja, iako je on mišljenja da bi sjajno radio kao fitnes instruktor, s obzirom na sjajnu fizičku spremu.

Za sada se na terenu ne vidi nezadovoljstvo fudbalera zbog dugovanja koja klub ima prema njima, za razliku od ostalih zaposlenih u klubu, ali je evidentno da je ta tema prisutna kod igrača, makar se o njoj pričalo i kroz humor.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA