Đorđević pobesneo na Raduljicu i poslao ga na klupu, pa ga posle tešio! (VIDEO)

Selektor Srbije nezadovoljan propustima u igri centra poslao ga na klupu uz gomilu kritika, ali mu je kasnije prišao i izgladio situaciju

  • 15

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je drugo mesto na turniru u Trstu, prvoj proveri u pripremnom periodu za Svetski Kup u Španiji.

U svojevrsnom finalu turnira, duelu neporaženih ekipa u prva dva kola, domaća selekcija Italije bila je uspešnija od izabranika selektora Aleksandra Đorđevića sa 80:71 (22:11, 15:24, 12:17, 31:19)

Naši najbolji košarkaši su sasvim očekivano za ovu fazu priprema imali puno uspona i padova i igri. U jednom trenutku vodili su i sa četiri poena razlike, ali su zatim primili 11 vezanih poena čime je protivnik preokrenuo.

Selektor Aleksandar Đorđević nije bio zadovoljan pristupom igri centra Miroslava Raduljice koji je baš u tom periodu zaradio tehničku grešku i faul u napadu.

Smatrajući da je fauliran pod svojim košem, srpski centar je prigovorio sudiji, zaradio tehničku i oštru kritiku selektora Đorđevića, koji je ušao na teren i naredio mu da sedne na klupu.

Pa ga je poslao na klupu uz bujicu grdnje. Ipak na kraju je prišao klupi i izgladio odnose sa mladim centrom Milvoki baksa koji mu je pružio ruku

Pogledajte video:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. avgust 2014 | 11:26

    Mala svadja izmedju GROBARA,nista specijalno,ipak je Sale ucenik LEGENDARNIH TRENERA SVETINJE Duleta Vujosevica i Zeljka Obradovica,a i Sale mu (Raduljici) nije oprostio igranje u pionirima fmp-a..Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Ciganin

    6. avgust 2014 | 14:56

    Sve, sve, sve, ali kad vidim ovo 'partizan-mit ili cudo' dodje mi da zaplacem. Konedijasi! :)

  • Messi

    6. avgust 2014 | 13:14

    Mora da se zna koje glavni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA