ZVEZDA OBEZBEDILA BUDUĆNOST: Omladinski reprezentativac potpisao profesionalni ugovor!

Smirili su čelnici crveno-belih uzbuđena srca svojih navijača, koji nisu mogli da veruju da biser iz njihove omladinske škole još nema potpisan ugovor, ali je ta greška ispravljena i talentovani defanzivac se obavezao na vernost do 2018. godine

  • 10

Obećano - učinjeno! Kako je Zvezdan Terzić i najavio, pa čak i pre nego što je on rekao, talentovani defanzivac Vukašin Jovanović je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom i ostaće u klubu barem do 2018. godine.

Mladi i perspektivni štoper skrenuo je pažnju na sebe igrama u dresu omladinske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, a onda je oduševljene navijače uznemirila vest da 19-godišnji fudbaler i velika nada srpskog fudbala još uvek nije potpisala ugovor sa matičnim klubom i da bi mogao da ode bez ikakvog obeštećenja.

U isto vreme su se pojavile informacije da su ga odlične igre na šampionatu "starog kontinenta" preporučile Bordou, Red Bul Salcburgu i drugim klubovima, ali ipak, prema pisanju "Blica", Jovanović je odlučio da parafira ugovor sa klubom u kome je priveo prethdonih osam godina i prošao sve mlađe selekcije.

Jedan od presudnih činilaca bio je i taj što su u Zvezdi procenili da im pored takvog bogatstva u sopstvenim redovima nije potreban novi centralni bek i odustali od dovođenja još jednog štopera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. avgust 2014 | 11:09

    Obezbedila buducnost,cega,koga,gde,kome...vasa sigurna buducnost,a i neminovna,da se vise ne lazemo,5 ili u najboljem slucaju 4 liga..to vam je,sto vam je,stigli ste do kraja puta i nema dalje,KRAJ !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • serlok

    12. avgust 2014 | 08:50

    Bravo!

  • vladica

    12. avgust 2014 | 10:47

    samo jos da puste da igra dete da dokaze koliko vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA