Nova tri košarkaša na pripremama Crvene zvezde!

- Ekipi smo priključili Branu Đukanovića i Ognjena Dobrića iz FMP-a, kao i Đordja Majstorovića, nekadašnjeg Zvezdinog juniora koji je prošle sezone igrao za Helios. O njegovom statusu ćemo odlučivati tek po završetku priprema - rekao je trener crveno-belih

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor gde će napraviti bazu za predstojeću sezonu. Od starta priprema, koje su počele 11. avgusta, trener crveno-belih, Dejan Radonjić na raspolaganju ima osmoricu igrača.

Tu su Boban Marjanović, Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Nikola Rebić, Marko Tejić, Marko Gudurićo, Nikola Čvorović i Đorđe Kaplanović, ali će na Zlatibor krenuti još tri igrača.

- Ekipi smo priključili Branu Đukanovića i Ognjena Dobrića iz FMP-a, kao i Đordja Majstorovića, nekadašnjeg Zvezdinog juniora koji je prošle sezone igrao za Helios. O njegovom statusu ćemo odlučivati tek po završetku priprema - rekao je Radonjić.

Trner crveno-belih je dodao da će sa ekipom na Zlatiboru biti i Vuk Radivojević. Radonjić je rekao da je ekipa prvi deo priprema za novu sezonu odradila izuzetno dobro.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. avgust 2014 | 16:27

    Cz2 postala je definitivno filijala fmp1..xxaaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • a ha

    15. avgust 2014 | 18:12

    ajmo grobari..paaaallliiiii

  • 5 NA 3 NAJJAČI STE GANCI

    15. avgust 2014 | 22:35

    ZAUVEK NEZNALICE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA