ĐOKOVIĆ: Ponovo sam koncentrisan i spreman za uspehe

Naš najbolji teniser zadovoljan igrom u prvom kolu protiv talentovanog Argentinca

  • 2

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je da su mu neuspesi na mastersima u Torontu i Sinsinatiju teško pali, ali da je sada spreman da na US openu ide na titulu.

Ðoković je turnire u Torontu i Sinisinatiju završio već u osmini finala nakon poraza od Francuza Žoa Vilfreda Conge i Španca Tomija Robreda.

- Poslednje tri nedelje, na turnirima u Torontu i Sinsinatiju, bile su veoma teške za mene u emotivnom smislu. Nisam uspevao da pronađem pravu igru i nisam se osećao dobro na terenu. Ipak, na US openu se osećam se drugačije, ponovo sam koncentrisan i spreman za uspehe - rekao je Ðoković za sajt turnira.

On je u prvom kolu pobedio mladog Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:1, 6:2, 6:4, posle 97 minuta igre.

- Zadovoljan sam prvim mečom. Dobro sam udarao lopticu. Dijego je veoma talentovan igrač i veoma je brz na terenu. Nije me pritiskao dovoljno servisima, mislim da mora na tome da poradi, ali odigrao je dobar meč - dodao je Ðoković.

Njegov naredni protivnik biće Francuz Pol Anri Matje. Ðoković i Matje do sada su se sastajali šest puta i srpski teniser vodi sa 5-1 u pobedama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    26. avgust 2014 | 10:25

    Kralj ima taktiku...tako i treba!

  • Halix

    26. avgust 2014 | 17:07

    Dobio ovu tarabu i sad odmah je u formi.Sacekaj nekog ozbiljnijeg ne i ozbiljnog pa onda vidi de si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA