Došlo vreme da Mančester junajted prima četiri komada od trećeligaša! (VIDEO)

MK Dons na svom terenu pobedio "crvene đavole" i izbacio ih iz Liga Kupa

  • 7

Luj Van Gal nije mogao lošije da krene sezonu na klupi Mančester junajteda. Posle samo dva osvojena boda u prva dva kola, "crveni đavoli" su eliminisani iz Liga Kupa i to od trećeligaša MK Donsa, koji ih je pobedio na domaćem terenu rezultatom 4:0.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Grig u 25. minutu, isti igrač je u 63.minutu povisio na 2:0, da bi Afobe sa dva gola bacio domaće navijače u potpuni trans. Opravdanje menadžeru kluba sa "Old Traforda" ne može da bude to ni što je kombinovani sastav Junajteda odigrao ovu utakmicu. Mančester za vikend očekuje utakmica sa Barnlijem u gostima, a videćemo da li je najnovija akvizicija, Anhel Di Marija rešenje za sve probleme.

U svakom slučaju, kako je krenulo Van Gala očekuje još gora sudbina nego ona koja je zadesila Dejvida Mojesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    27. avgust 2014 | 00:28

    Gledam Manchester i navijam za njega oduvek, i ovo mi i nije iznenadjenje, ali mi nije jasno zasto klub pravi istu gresku vec drugi put.. Kad god im je odbrana bila slaba uvek su igrali lose, pa nebitno ko je u napadu. Sad su oterali Vidica i ko zna kad ce naci pravu zamenu za njega, jer Manchester kad je tako isto oterao Japa Stama nisu nasli igraca tog kvaliteta sve dok nisu doveli Vidica, a naizmenjali su se tih defanzivaca samo tako.. I sad ovo sto doveli Di Mariju bi bilo super da toliko ne duva promaja pozadi. De Gea kako zna da odbrani dobro, tako zna i da primi smesno gol, Evans, Jones i Smalling zajedno ne vrede koliko im je Vidic vredeo, ma ne vrede ni kao Ferdinand.. Doveli onog levog beka iz Sautemptona koji ce biti promasaj veka, posle Geri Nevila nisu nasli desnog beka, posle Roja Kina koji je drzao sredinu u malom dzepu oni doveli Kerika i Flecera, a ne zna se koji je smesniji. Ronalda zamenili Valensijom i Jangom koji ne mogu vodu da mu nose, videcemo sad Di Mariju umesto Gigsa, za Skolsa nikad nece naci zamenu, a Runija umesto da prodali i za te pare da dovedu dvojicu takvih oni ga ostavili da se sad secka po terenu. Endi Kol, Seringem, Nistelroj.. eee, kakva su to vremena bila. Poceo sam sad kao da sam navijac Liverpula.

  • Zoran

    26. avgust 2014 | 23:05

    Tako vam i treba kad terate Vidića kao poslednje g..no, sad vam odbrana ne postoji, ne znate se snaći u odbrani sa tri igrača, i trpaju vas sada trećeligaški pijanci. Stičem utisak da se Ser pravovremeno povukao u penziju, jer je nanjušio šta sledi, a koplja se polomila na Mojesu, i lome se na Van Galu. Crni dani crvenih đavola...

  • jonuz

    26. avgust 2014 | 23:04

    man.utd je mnogo losa ekipa,,,nadam se da ce se ove godine boriti za opstanak u premier ligi. Ja sam danas rekao ljudima u kladionici da igraju duplu pobedu na MK DONS kvota je 27,oni mi crkose od smeha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA