Đorđević: Da bi zvao klinca u reprezentaciju mora da igra u klubu, a ne da gledam Lipovija! (VIDEO)

Selektor Srbije pričao je o tome zašto nema nekog od mladih igrača u nacionalnom timu, kao što se nekada po tradiciji uvodilo u reprezentaciju već sa 18 godina

  • 32

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Đorđević, odgovarao je na razna pitanja medija pred odlazak u Španiju na Mundobasket.

Jedno od zanimljivih je je bilo u vezi sa mladim igračima od 18, 19 godina i zašto ih nema u nacionalnom timu,  jer su nekada i Đorđević, Bodiroga, Divac, Danilović  ulazili tako mladi u tim.

- Da bi nekog pozvao u reprezentaciju, moram da ga gledam u klubu. Da vidim kako igra kad se pobeđuje, kako igra kad se gubi..

- Ja ne želim da gledam Lipovija ( Ukrajinac koji je bio u Zvezdi prim. aut) već te mlade igrače - rekao je Đorđević i dodao:

- Jedan naš momak je bio sad na kampu u Trevizu kao najprespektivniji a na njegovom mestu u klubu igra prosečan stranac - objasnio je Đorđević.

D. Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tom

    26. avgust 2014 | 23:58

    Bivsi kosarkas se osilio, pa sada hoce da kadrira i u Zvezdi. Sto je mnogo, mnogo je. Stanite na put, zlovolji trenera pocetnika.

  • Maxx

    27. avgust 2014 | 12:14

    Nisi gledao Mitrovica u evroligi(Rebic nije igrao ali je mlad i perspektivan), nisi gledao Andrica i Milutinova iz Partizana u evroligi, Kravic ti je bio perspektivan igrac do pre par dana...a gledao si Lipovija. A Jovic, Kalinic i Bircevic su te odusevili?? Bruko jedna od selektora, zalizati ti diriguje koga da povedes a ti dobijas procenat, sramota.

  • KAKO DA NE

    26. avgust 2014 | 23:49

    Cudno je da nije pomenuo daloa ili vestermana ili lovernja nego bas lipovija.Da je gledao mlade igrace kao sto kaze da bi hteo da ih gleda zvao bi Jokica iz mege a ne onu krlju od Bircevica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA