Lazović kao vođa navijača predvodio slavlje fudbalera Partizana u avionu! (EKSKLUZIVNI SNIMCI)

Crno-beli posle slavlja na aerodromu u Bakuu slavlje nastavili i u avionu. Pogledajte kako je to izgledalo

  • 12

Slavlje fudbalera Partizana posle plasmana u Ligu Evrope počelo je još na aerodromu u Bakuu o čemu vas je Telegraf već izveštavao, a dobra atmosfera prenela se i na 10.ooo metara iznada zemlje!

U avionu crno-bele ekspedicije atmosfera je bila uzavrela, a igrači su zajedno sa članovima stručnog štaba pevali su navijačke pesme Grobara.

Svi kao jedan Partizanovi igrači pevali su u glas - Volim ga, ko oka dva, molim se svaki dan za njega, za slavni klub svima znan beogradski Partizan - a kao predvodnik slavljeničke atmosfere istakao se Danko Lazović.

Jedan od najiskusnijih u timu crno-belih preko spikerfona je vodio navijanje, a igrači su mu na kraju zasluženo skandirali Lazović Danko! I kapiten Saša Ilić bio je pozdravljen od strane saigrača, kao i sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković.

Igrači su odmah po ulasku u avion pevali pesmu Draganu Đuriću - Kad će plate, daj pare sve - na šta je predsednik otpozdravio uz širok osmeh.

I zameniku kapitena crno-belih Vojislavu Stankoviću igrači su pevali pesmu - Naš je Voja bolji od Pujola.

Partizan će u grupnoj fazi Lige Evrope igrati u grupi sa Totenhemom, Bešiktašom i Asterasom, što je odlučeno posle žreba u Monte Karlu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. avgust 2014 | 22:41

    Posto smo se uverili,da je LAZ da ce se u Srbiji ziveti bolje ako fkcz bude sampion,ponovo uzimamo stvari u SVOJE RUKE !!! NAPRED PARTIZAN,JAKO,JACE,NAJJACE DO NOVIH POBEDA I TITULA !!! NAJUSPESNIJI KLUB NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE-BIO,BICE I OSTACE-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-PONOS SRBIJE !!!

  • goran-grobar

    29. avgust 2014 | 23:30

    Bravo momci, prelepo vas je videti kako se veselite, dajete lep primer mladima. Sale Ilic i Danko su prave vodje, samo napred. Dobili ste prave protivnike da uzivate u fudbalu, takodje i mi uz vas.

  • PFC

    29. avgust 2014 | 22:56

    Kako volim kad cigani komentarisu vesti o Partizanu HAHAHAHAHAHA KOMPLEKSI PUCAJU!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA