Đorđeviću poraz teško pao: Imamo vatru u sebi i moraju da nas respektuju! (VIDEO)

Zašto nije sviran faul nad Bogdanovićem i zašto nije igrao Nenad Krstić, pitanje i odgovor je imao selektor odmah posle poraza u drugom kolu SP

  • 8

Srpski selektor Aleksandar Đorđević najviže žali zbog nedosuđenog prekrašaja nad Bogdanom Bogdanovićem četiri sekunde pre kraja utakmice sa Francuskom.

- Svaka loša odluka koja je svirana danas svirana je protiv nas. Imamo vatru u sebi i želimo da igramo i moraju da nas respektuju. Jer, ovaj meč može da odluči dalju sudbinu na prvenstvu - rekao je Aleksandar Đorđević.

Aludirao je Đorđević na to da bi ovaj neuspeh uz "viđene" poraze od Brazila i Španije, Srbiju ostavio na četvrtoj poziciji i namestio joj najtežeg protivnika u osmini finala.

O samom meču je rekao:

Bila je teška utakmica, a nama nisu svirali faul na Bogdanovicu na 4 sekunde pre kraja. Dali bismo dva bacanja. Tako da je sudija doneo losu odluku..

Neigranje Nenada Krstića selektor je objasnio.

- Odluka da Krstić ne igra je tehničke prirode, a i Raduljica je igrao dobro - zaključio je Aleksandar Đorđević.

Poslušajte selektora kojeg je reporter Telegrafa snimao LG G3 telefonom.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Kihot

    31. avgust 2014 | 19:57

    Kada znamo koliko nas svi mrze, neminovno je da finiš utakmice ne čekamo sa malom razlikom. Da smo vodili sa 7-8 razlike, baš bi nas bilo briga za taj nepostojeći faul. Idemo dalje, to će se vratiti!

  • R

    31. avgust 2014 | 18:02

    Ma da, naravno, nije selekterova taktika kriva, nikako, niposto hahah

  • Marko

    31. avgust 2014 | 19:19

    Ljudi niste nista igrali ni u trecoj ni u cetvrtoj cetvrtini!Skinuli ste duplo manje lopti,imali ste duplo ili jos manje asistencija a drzalo nas je izvodjenje sl.bacanja (statistika)??Tako se ne moze pobediti prosecna Francuska u kojoj je Lovernj jedan od 3 najbolja igraca.Dok je skok funkcionisao bilo je dobro mada su nedostajale asistencije i gubili smo lopte.Raduljica koji je u prvom dominirao u drugom nije uzeo ni dve-tri lopte a u odsudnim momentima je bio potpuno odsutan i komentarisao je sudjenje umesto da igra.Tako je ostao u zoni napada kada je 'njegov' igrac u kontri dao kos na drugoj strani.Sad kaze bio je faul?!Da nije komentarisao nego igrao i pratio igraca ne bilo ni potrebe da se sada prica o faulu.Ovako pokazujemo nedisciplinu i razmazenost zvezda koje u stvari nismo a sa prosecnim kvalitetom ne mozemo bez discipline.Trener je trebao da ga zameni borbenijim centrom kakve imamo da bi ga na klupi 'vratio u zivot'.Ovako trener je istrpeo Radiljicine hirove i nervozu a mi pretrpeli poraz.Trener uprkos slicaju Micov nema autoritet u timu.Samo da se dalje ne brukamo na ovakav nacin!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA