Da li je ovo kraj Kasiljasa u Realu? Navijači kažu da mu je vreme za klupu!

"Marka" je sprovela anketu među 130.000 pristalica "kraljevskog kluba", a više od polovine njih traži smenu među stativama šampiona Evrope

  • 6

Iker Kasiljas proživljava verovatno najgore dane u karijeri još od trenutka kada je prvi put stao među stative Reala iz Madrida, a da stvar bude gora i navijači koji su svih ovih godina bili uz njega počeli su polako da mu okreću leđa.

Potvrda toga je stigla u anketi koju je uradio španski dnevni list "Marka", a koja je sprovedena među 130.000 pristalica "kraljevskog kluba", a razlog za nju bilo je katastrofalno izdanje fudbalera sa "Santjago Bernabeua" na meču protiv Real Sosijedada, kada su ispustili prednsot od 2:0 i na kraju izgubili 4:2.

Fanovi "los blankosa" koji su za vreme Žozea Murinja bili stoprocentno uz svog golmana, kada ga je Portugalac preselio na klupu, sada su uprli prstom u iskusnog čuvara mreže i svog kapitena i apostrofirali ga kao glavnog krivca za očajno izdanje u San Sebastijanu.

Čak 61,7 procenata ispitanika su kao najveći problem naveli Ikera Kasiljasa i potenciraju na tome da se izvrši rokada na golu i da prvi golman postane Kejlor Navas, koji je posle blistavih partija na Svetskom prvenstvu stigao među Madriđane.

Što se tiče ostalih linija tima, oni su zadovoljni napadom Bejl - Benzema - Ronaldo, kao i veznim redom u sastavu Modrić - Kros - Rodrigez, ali je pitanje da li bi tako glasali da su u timu ostali Ćabi Alonso i Anhel Di Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TeBra

    4. septembar 2014 | 22:49

    Bez obzira na sve on ce za mene uvek biti najbolji golman svih vremena.

  • king2202

    5. septembar 2014 | 09:10

    Casillas je po meni uz buffona,jasina,kana i jos nekih najboljoi golman svih vremena.Njemu pada samopouzdanje i kad bi mu dali da brani konstantno pocet ce se vracat u svoju pravu formu.

  • markoss

    5. septembar 2014 | 10:53

    ocito je na njega itekako uticalo to sto ga je murinjo sklonio....REALno je da slabo brani zadnjih meseci ali da je KRALJ jeste i zaduzio je real do smrti, e sad sa najboljim igracima je uvek tako ili ih mrzite ili ih obozavate nema trece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA