Poluprazna Humska: Beograđani, šta je potrebno da napunite stadion? (FOTO)

Prijateljskoj utakmici između Srbije i Francuske prisustvuje svega osam hiljada ljudi

Ni domaćin predstojećeg Evropskog prvenstva i četvrtfinalista Mundijala, nije dovoljan razlog da se napuni stadion u Srbiji, kada igra fudbalska reprezentacija. Naime, prijateljskoj utakmici između naše selekcije i Francuske, koja se igra na stadionu Partizana, prisustvuje svega osam hiljada ljudi.

Ovako je već duže vreme u prošlosti, bilo da se radi o utakmicama koje se igraju na stadionu Crvene zvezde ili Partizana. Jedini izuzetak u skorijoj prošlosti bila je utakmica protiv Hrvatske, kao i neke od utakmice koje su igrane van Beograda. Ali ni utakmice koje se igraju van srpske prestonice, ne znače veliki broj navijača, što potvrđuje prazan stadion u Užicu kada je Srbija igrala sa reprezentacijom novinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanjakg

    8. septembar 2014 | 02:57

    Prvo Srbija nije samo beograd,sve utakmice u tom beogradu,teren je katastrofa... Drugo cene su bolesne 1500 dinara za prijateljsku utakmicu je realno bolesno... Trece narod nije mogao da vidi kvalitetan fudbal jer su nasi igraci manekeni...cast izuzecima

  • Vlada

    8. septembar 2014 | 01:06

    Potrebne su vece plate...a i bio basket pola sata pre fudbala, ko je lud da kvari raspolozenje posle onakve pobede...gledanje repke je pravo mucenje

  • Dragan

    8. septembar 2014 | 09:37

    Da ode Tole. Da igrace za reprezentaciju ne bira Falji uz podrsku Toleta. Da igraju najbolji a ne poslusni. Da predsednik FSS ne lobira kod Platinija protiv Zvezde, i stadiona Marakana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA