MADRE MIA: Trojka Bogdanovića s parkinga koja je dotukla Brazilce (VIDEO)

Bek srpske reprezentacije nastavio sa odličnim partijama, a njegova trojka će svakako ući u TOP 5 poteza četvrtfinala

  • 65

Kakva trojka Bogdana Bogdanovića!!! U momentima kada je Srbija napravila razliku, a Brazilu možda napamet palo da pokuša da stigne prednost Orlova, bek srpske reprezentacije je sa velike udaljenosti, preko protivničke ruke, uspeo da pogodi ''trojku kao kap'' i definitivno stavi tačku na plasman u polufinale.

Ova trojka svakako nije slučajnost jer je Bogdanović tokom jučerašnjeg treninga pogodio trojku iz auta, a dotični nije napustio sve dok nije vezao 13 trojki.

Pored fenomenalnih partija Teodosića i Bogdanovića, fenomenalan je bio i Raduljica čija zakucavanja Brazilaca možete POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • b baller

    10. septembar 2014 | 21:00

    Lako je sve to na +20!! Video sam kako je bio opasan u prvom poluvreme.. Gubi lopte i malo je falilo da Brazil preokrene rezultat zbog njega bas!! Reko sam vec precenjenj igrac.. Teo i Bjelica konstantno nose nasu igra ceo turnir!!!

  • Bane RvP

    10. septembar 2014 | 20:08

    Bogdanović je odličan igrač nema dileme,ali počinje igrati tek kada je utakmica riješena,pogađa nemoguće,a do tada ga ne ide nikako,što se može viditi i po ona 2 katastrofalna šuta u prvom poluvremenu.Ali Teo je doktor,pravi čarobnjak,košarkaški Ronaldinjo.Sve u svemu svaka čast momci,ogromna pobjeda,ovaj tim može mnogo,Srbija!

  • eejjj bree

    10. septembar 2014 | 22:44

    Samo napred momci nebi mogao on nista bez ostatka ekipe kao i oni bez njega SRBIJA ostavite sad klubove sa strane juris momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA