Partizan primio dva gola u 66 sekundi, ali je slomio Čukarički! (VIDEO)

Šest golova, poništen gol, autogol, prečka i stativa pred manje od 3.000 ljudi u Humskoj

  • 54

Fudbaleri Partizana ostvarili su i petu pobedu u Jelen Superligi u isto toliko mečeva. Crno-beli su na svom terenu posle mnogo uzbuđenja uspeli savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 4:2. Golove za domaću ekipu postigli su Danilo Pantić , Petar Škuletić i Predrag Luka uz autogol Bojića, dok su strelci za tim sa Banovog brda bili Stojiljković i Srnić.

U jednoj odličnoj fudbalskoj predstavi sjajnog, i dinamičnog ritma sa puno lepih poteza, viđena su dva preokreta i mnogo uzbuđenja na obe strane. Partizan je uspeo da rano "otvori" protivnika, ali se Čukarički nije predavao i za nešto više od minut uspeo da preokrene rezultat i sa vođstvom ode na poluvreme. Ipak, izabranici Marka Nikolića su još jednom ove sezone pokazali karakter i uspeli da pobede utakmicu uprkos deficitu. Partizan u četvrtak očekuje prvi meč u grupnoj fazi Evropa Lige, jer u Beograd stiže Totenhem.

Stadion: FK Partizan

Gledalaca: 3.000

Sudija: Marko Popović

Strelci: Pantić 10, Stojiljković 43, Srnić 44, Bojić 52ag, Škuletić 76, Luka 84

Partizan: Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Drinčić, Saša Marković (od 63. S.Ilić), Pantić, Grbić (od 73. Luka), Škuletić, Lazović (od 88. Fofana).

Čukarički: Ristić , Piasentin, Ugočukvu, Stojković, Brežančić, Regan, Todorović, Pavlović (od 58. D. Srnić), S. Srnić, Bojić, Stojiljković.

Crno-beli su jako dobro započeli utakmicu i želeli su što pre da stignu do prednosti, a u tome su i uspeli. Igrao se 10. minut utakmice kada je posle centaršuta Vulićevića, Škuletić preterao sa driblinzima u kaznenom prostoru gostiju, lopta se odbila do Danila Pantića, a ovaj sjajnim udarcem doveo Partizan u vođstvo.

Nastavak igre doneo je miran ritam i par poluprilika za domaću ekipu, da bi krajem prvog poluvremena usledio pravi šok. Najpre je posle centaršuta Brežančića i loše reakcije Lukača, Stojiljković doneo izjednačenje Čukaričkom, da bi samo minut posle toga Srnić majstorskim evrogolom u potpunosti preokrenuo rezultat.

Na početku drugog poluvremena Partizan je odmah krenuo agresivno i odlučno da što pre dođe do izjednačenja, a to se vrlo brzo i dogovorilo.

U 52. minutu Nikola Drinčić je izveo slobodan udaraca, a lopta je pogodila Petra Bojića i odbila se u mrežu Ristića. To je treći autogol koji postižu protivnici kluba iz Humske. U narednom napadu novu šansu da povedu imali su gosti sa Banovog brda, ali je Stojiljković sa svega par metara promašio pogodak.

Nastavili su izabranici Marka Nikolić sa pritiskom i uspeli da dođu do preokreta. Ponovo je Drinčić odlično izveo slobodan udarac u 76. minutu, a Petar Škuletić sjajno glavom savladao Ristića i doneo ponovo prednost Partizanu.

I pored vođstva, domaća ekipa je nastavila da napada i da stigne do još jednog pogotka. Šest minuta pre kraja, Predrag Luka je sjajno lobovao čuvara mreže gostiju. Čukarički je do kraja pokušavao da smanji rezultat, ali je dva puta pogodio okvir gola.

Jelen Superliga 5. kolo:

Subota:

Donji Srem – Rad 1:1

(Đuro 32 – Jelić 11)

Novi Pazar – Mladost Lučani 1:2

(Tintor 45 – Frajder 23, 38)

Spartak Subotica – Jagodina 0:0 (prekinuto zbog kiše)

Napredak – Crvena zvezda 0:0

Partizan – Čukarički 4:2

(Pantić 10, Bojić 52ag, Škuletić 76, Luka 84 - Stojilković 43, Srnić 44)

Borac – OFK Beograd 1:1

(Denić 73 - Kohene 2ag)

Voždovac – Radnički Kragujevac 0:1

(Sotirović 32)

Nedelja:

Vojvodina – Radnički Niš 19.00

Tabela: Partizan 15, Crvena zvezda 13 ,Vojvodina 9 (-1), Čukarički 8, Borac Čačak 8, OFK Beograd 8, Rad 7, Novi Pazar 7,  Spartak Subotica 7 (-1), Mladost Lučani 7, Donji Srem 7, Jagodina 4, Radnički Kragujevac 1 Napredak 2, Radnički Niš 0 (-1), Voždovac 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokiša

    13. septembar 2014 | 20:23

    Ajmo crno-beli !

  • grobar do koske

    13. septembar 2014 | 21:54

    Lagano i opusteno,bez konkurencije daleko najjaci,najbolji Srpski klub,uz to i jedini Srpski predstavnik u evropi !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • PFC

    13. septembar 2014 | 20:55

    DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO KRADU O OFSAJDU NIJE BILO NI GOVORA LAZOVIĆ JE BIO 2 METRA OD BEKA ČUKE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA