KARADŽIĆ: Neka me gospoda s Marakane smene ako mogu! Smešni su!

Prvi čovek srpskog fudbačla ne haje na nove optužbe Crvene zvezde

  • 82

Ratne sekire između Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije su ponovo otkopane! Činilo se da će nova sezona Jelen Super lige biti jedna od mirnijih, nakon izjava generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića da su ratne sekire sa Savezom zakopane i da to odgovara šampionu Srbije, ali incidenti u Kruševcu otvorile su novi front.

Nakon optužbi člana UO Zvezde Zorana Bašanovića, da je Karadžić glavni krivac što je sudija Dejan Santrač ''unakazio'' crveno-bele ne svirajući nijedan penal u tri sporne situacije, oglasio se i prvi čovek srpskog fudbala.

- Neka me smene ako mogu. Eto im organi FSS-a, pa neka pokrenu postupak za moju smenu, da vidimo da li gospoda s Marakane mogu nešto da urade - rekao je Karadžić za list ''Alo'', a potom nastavio:

- Ne znam šta se desilo u Kruševcu, nisam gledao. Ako je glavni sudija pogrešio biće oštro sankcionisan, ali će odgovarati i čelnici Zvezde koji su pravili incidente posle utakmice.

Karadžić je napomenio i to da nema nameru da daje ostavku na svoju funkciju i da crveno-beli u njemu traže alibi za loše rezultate.

- Ne plašim se nikog. Radim posao korektno i volonterski. Nema mene ko da smeni. Ovi iz Zvezde što žele da me optuže su smešni. Čim jednom kiksnu odmah slede napadi na mene - istakao je prvi čovek FSS.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1986

    15. septembar 2014 | 08:41

    Pa naravno da niko ne moze da ga smeni jer se je u savezu na svim pozicijama rasporedio svoje ljude, zato se i tako ponasa. A sta je uradio za sve ove godine osim sto je obezbedjivao titule partizanu, koje smo uspehe postigli, bili smo na jedno od tri takmicenja, i to zaslugom serektora koga je brze bolje smenio i sad mu je FSS duzan pare, plasim se da ne propustimo i sledece EP! Reprezentacija nema gde da igra, nijedan stadion nema potrebne uslove, kuca fudbala izgradjena iz donacija uefe a on se ponosi time ko da je on dao pare. Utakmice se namestaju na svim nivoima pocev od super lige pa sve do regionalnih zona!

  • Vlada

    15. septembar 2014 | 08:50

    Kako te vise nije sramota!!!Posle toliko neuspeha reprezentacije , klupskog fudbala, nase lige ( smesna je) ti jos imas snage i morala da pricas o bilo cemu. Daj ostavku budi gospodin

  • bube grobar

    15. septembar 2014 | 14:30

    Kme kme.....haha ha.... odma im neko drugi kriv za realno uspesno gostovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA