POSLEDNJI INFO: Orlovi sleteli u Beograd! (FOTO)

Avion sa srpskom ekspedicijom koja je osvojila srebro na Mundobasketu je sleteo u srpsku prestonicu

  • 12
Doček košarkaške reprezentacije Srbije Foto: Telegraf

Srbija jedva čeka da dočeka i pozdravi svoje košarkaše, koji su na Mundobasketu osvojili srebrnu medalju. Ipak, svi fanovi, Krstića, Teodosića, Đorđevića i ostalih sjajnih momaka moraće malo da se strpe.

Avion sa košarkašima Srbije umesto u planiranih 15 časova, trebalo je da poleti sa pola sata zakašnjenja, ali je probijen i ovaj termin.

Ovu informaciju smo dobili od našeg reportera sa lica mesta, koji nam je javio da su Španci dozvolili ukrcavanje našim reprezentativcima i da je avion poleteo sa sat vremena zakašnjenja.

Prema najnovijim informacijama koje smo dobili na beogradskom aerodromu, čarter let sa košarkašima Srbije trebalo bi da sleti na aerodrom "Nikola Tesla" oko 19 časova.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    15. septembar 2014 | 16:48

    Pi*ke spanske, hoce da nam sve zagorcaju, ali doci ce red i na Kataloniju , pa cu onda da ih vidim. Slavice se Katalonija kod Konja sa sve sirenama. Ni njihova nece goreti do zore.

  • Apokalipsa

    15. septembar 2014 | 16:37

    Sretno

  • lika

    15. septembar 2014 | 20:29

    ponosan sam što sam srbin nikad poraz samo škola ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj umesto da slvite vi kukate srbija je vicešampion sveta aloooooooooooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA