Orilo se "Krle ostani" na aerodromu, a Đorđević je neizmerno zahvalan! (FOTO) (VIDEO)

Po sletanju ekspedicije košarkaške reprezentacije Srbije na aerodrom "Nikola Tesla" održana je konferencija za medije

  • 2

Naši košarkaški su sleteli u Beograd. Odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" održana je konferencija za medije.

Prvi se novinarima obratio selektor našeg tima, Aleksandar Đorđević.

- Zahvaljujem se svima vama za pretodnih par dana, a pre svega igračima koji su tvorci ovog uspeha. Mislim da će biti svesni ovoga tek posle desetak godina, tek onda čovek shvati šta je uradio. Doneti srebro sa Svetskog prvenstva je ogroman uspeh - rekao je Đorđević i potom se pojedinačno zahvalio svakom igraču.

Nakon našeg selektora, pristutnima se obratio i potpredsednik KSS-a, Dejan Bodiroga.

- Veliki i fantastičan uspeh naše reprezentacije. Veliki je i način na koji su do njega došli. Pokazali su patriotizam, odnos prema dresu. Čestitke igračima, stručnom štabu i svima koji su nas podržavali - rekao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Nakon toga su se igračima i svima zahvalili kapiten selekcije Srbije, Nenad Krstić i zamenik kapitena, Miloš Teodosić. Igrači su odmah poveli pesmu "Krle ostani", i ostavili kapitena bez teksta.

Konferenciju je završio predsednik KSS-a, Dragan Đilas.

- Hvala vam na tome što ste posvetili dva meseca ovoj zemlji. Umesto da se odmarate posle napornih sezona, vi ste trenirali i stigli do velikog uspeha. Veliko hvala vama, stručnom štabu na čelu sa Aleksandrom Đorđevićem. Samo vi znate kroz koje ste muke prošli. Hvala i Vladi Srbije koja je nam je obezbedila ovaj čarter let - rekao je Dragan Đilas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA