Dan kada su se rukovali Danilović i Čović (FOTO) (VIDEO)

Predsednici košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda potpisali sponzorski ugovor sa turskom klinikom "Ačibadem"

  • 7

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda dobili su zajedničkog zdravstvenog sponzora, kliniku "Ačibadem", koja je već dugi niz godina sponzor fudbalskim klubovima "večitih" rivala.

Ugovore su potpisali predsednik "Acibadem Hospitals Group" Mehmet Ali Aidinlar, i predsednici "večitih" rivala Predrag Danilović i Nebojša Čović.

- "Ačibadem" već neko vreme ulaže u fudbalski klub Partizan, pa je ulaganje u košarkaški klub crno-belih logičan tok. Partizan će zvek ići na trofeje u kom god takmičenju se borio, a nadam se da ćemo sa "Ačibademom" uspeti da nastavimo trofejni niz - poručio je Danilović.

- Drago mi je da je jedan tako jak sponzor spoznao brend kakav su Zvezda i Partizan. Još jedna prilika da se uspostavi stabilnost između dva kluba i normalni odnosi kakvi treba da budu - rekao je Čović.

Na kraju svečanosti, predsednici klubova su se rukovali.

SREBRO NA MUNDOBASKETU JE OGROMAN USPEH!

Čelni ljudi košarkaških klubova ocenili su da je reprezentacija Srbije osvajanjem srebrne medalje na prvenstvu sveta u Španiji napravila veliki uspeh.

- Ne bi trebalo biti previše pametan i komentarisati fantastičan uspeh. I polufinale je bilo uspeh, a tek srebrna medalja. To je nešto najlepše što može da se desi našoj zemlji. Nisu nas gledali sa prevelikim poštovanjem, a sada je ono vraćeno. Još veća stvar je što konačno imamo tim. Momci su sazreli, selektor Ðorđević je hrabro postavio ekipu iako nije imao veliko iskustvo. Lepo je videti decu sa košarkaškom loptom na terenima - rekao je Danilović na konferenciji za novinare u hotelu Metropol.

Čović je istakao je da je košarka nacionalni sport u Srbiji.

- Kada to kažem, ne guram prst u oko fudbalu. Izvanredno je što je tradicija nastavljena. Ðorđević je bio na balkonu kao igrač, a sada kao selektor. Posebno želim da naglasim da su od 12 igrača, šestorica došla iz naše lige koja je dosta osporavana. Ovo je dobra podloga za svetlije dane srpske košarke. Ne smemo da podlegnemo našem mentalitetu i da posle uspeha usledi pad - naveo je Čović.

(Telegraf.rs/P.M./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. septembar 2014 | 18:38

    Danilovicu,razocarao si me DO KOSKE !!! Rukujes se sa unistiteljem Srpske kosarke i izjednacavas Svetinju sa mutantom,znaci nema dalje,bruka si i sramota PARTIZANA !!! Rukujes se sa covekom koji je osumnjicen za mnoge pronevere prema nasem narodu sa KOSOVA,to ti nijedan pravi Srbin i GROBAR nikada nece oprostiti pa makar nas sponzorisale sve najjace kompanije sveta !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!!

  • Liliputanac

    16. septembar 2014 | 15:21

    To. Ako niko drugi, Turcin ce da vas pomiri.

  • DV

    16. septembar 2014 | 15:27

    Vidi ga Coki nije vise u zatvoru?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA